Δεύτερη διαδοχική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β που επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ Β στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά στο ξεκίνημα, πήραν την κατοχή, χωρίς να κάνουν φάση στα καρέ του Χριστογεώργου. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 15’, με το σουτ του Γιούση έξω από την περιοχή να είναι αδύναμο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου. Στο 28‘  ο Γκαρσία σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι. Η πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού ήρθε επτά λεπτά μετά, με τον Σαρδέλη να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά να είναι άστοχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ ήταν πιο δραστήρια. Ένα σουτ του Ρουκουνάκη στο 56’ βρήκε τον Χριστογεώργο σε ετοιμότητα ενώ στο 60′ η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία να σκοράρει σε αντεπίθεση αλλά ο Θεοχάρης έδιωξε σε κόρνερ το γύρισμα του Γκαρσία. Στο 65′ σουτ του Γιούση πέρασε δίπλα από την εστία του Χριστογεώργου, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στην κεφαλιά του Γκαρσία στο 72′.

Τελικά, ήταν το Τριφύλλι που σκόραρε στο 78′. Ο Τσιριγώτης πάτησε περιοχή μετά από την κάθετη πάσα του Καρβούνη και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ γράφοντας το 1-0. Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και στο 82′ αλλά ο Σαρδέλης, ο οποίος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιντ. Η ΑΕΚ Β είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 85’, αλλά το δυνατό σουτ του Γιούση μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χριστογεώργου.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μιτάι, Μπάμπης (33’ Ρουκουνάκης), Μουστακόπουλος, Γκαρσία (76’ Κορομηλάς), Γερολέμου (46’ Χριστόπουλος), Γιούσης, Κοσίδης.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Θεοχάρης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης (69’ Καραμπάς), Κρυπαράκος (70’ Καρβούνης), Μαραθωνίτης (60’ Τσιριγώτης), Σαρδέλης (85’ Κούτσιας).