Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β που, αν και παρατάχθηκε με μόλις 18 παίκτες και τρεις τερματοφύλακες, κέρδισε με 3-0 τον Διαγόρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι Πράσινοι πήραν με το καλημέρα τα ηνία και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 2’. Όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη από δεξιά, ο Μαρτίνης σούταρε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Μπίντσης μπλόκαρε. Με τον Ματσαδέ να χάνει μια ακόμα ευκαιρία, στο 8’, καθώς ο Ηλιάδης του έστρωσε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Μπίντση εξουδετερωμένο, όμως το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από δεξί δοκάρι.

Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνη στο 13ο λεπτό, από πλάγια και αριστερά, μπέρδεψε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων λόγω του δυνατού αέρα, αλλά κατέληξε κι αυτή άουτ. Ο Διαγόρας απείλησε πρώτη φορά πέντε λεπτά μετά σε μια αντεπίθεση, ωστόσο ο αμαρκάριστος Ζούνης «έπιασε αέρα», μετά τη σέντρα του Σινγκ από αριστερά. Ενώ σε μια ακόμα γρήγορη κόντρα, στο 21’, ο Μπαστιάνος πάτησε περιοχή όμως ο Κούτσιας πρόλαβε και του έβαλε το τάκλιν.

Ο Παναθηναϊκός Β είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό, με τον Σερπέζη να βγάζει σέντρα ακριβείας για τον επερχόμενο Αθανασακόπουλο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία. Η… δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε στο 36’, με τον Μαρτίνη να εξαπολύει ένα φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπίντση που δεν μπορούσε να αποτρέψει το 1-0 για το Τριφύλλι!

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα της Ρόδου απείλησε με ισοφάριση στο 39ο λεπτό, με τον Χριστογεώργο να αποκρούει τόσο το τετ α τετ με τον Τσιαντούλα, όσο και την νέα προσπάθεια του Ζούνη. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός Β είχε κόντρα τον αέρα. Κατέγραψε την πρώτη του καλή στιγμή στο 51ο λεπτό, με την εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη και την κεφαλιά του Ματσαδέ, που δεν βρήκε την μπάλα «γεμάτα» για να την στείλει στα δίχτυα.

Ο Διαγόρας πήρε την κατοχή της μπάλας στην συνέχεια και πίεσε για την ισοφάριση. Με τον Καβαλιέρι να έχει μια κεφαλιά στο 66’ και τον Τσιαντούλα να μην μπορεί αμαρκάριστος να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι, στο αμέσως επόμενο λεπτό. Τελικά, ήταν η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ εκείνη που έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα, με τον Ηλιάδη να βγάζει πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Μαραθωνίτη -ο οποίος είχε μπει αλλαγή νωρίτερα- που πάτησε περιοχή, πέρασε και τον Μπίντση και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-0, στο 74ο λεπτό.

Ακολούθησε άλλη μια καλή φάση για τον Παναθηναϊκό Β, με τον Καραμπά, για να έρθει ένας ακόμα παίκτης που είχε περάσει αλλαγή, ο Αλμπάνης και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να σημειώσει το 3-0, στο 85’.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Μαρτίνης, Κούτσιας, Ηλιάδης (87’ Ρόμπι), Σερπέζης (71’ Καραμπάς), Κρυπαράκος (64’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Καρβούνης (87’ Δημητρίου), Ματσαδές (64’ Μαραθωνίτης).

Διαγόρας: Μπίντσης, Σινγκ (69’ Παραστατίδης), Ρουγκάλας, Γιώργου (79’ Καρατάσιος), Μπαστιάνος, Τάτσης, Τσιαντούλας (79’ Μιράντα), Τοπάλ, Μπούμπας (60’ Καβαλιέρι), Ζούνης, Λαμπίρης.