Νέα εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Παναθηναϊκός Β, αυτή τη φορά με 1-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Χριστογεώργου, στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Βουτσά από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Εργοτέλης είχε μια ακόμα καλή φάση  στο ημίωρο, όταν από λάθος του Αθανασακόπουλου, ο Κούατενγκ πήρε ξεκούραστα την μπάλα και σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά με την παρέμβαση του Σένκεφελντ αυτή κατέληξε κόρνερ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πράσινοι αρκέστηκαν σε ένα άστοχο σουτ του Σέχου στο 34′, χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την καταρρακτώδη βροχή, ο ούτως ή άλλως κακός αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε περισσότερο και ο βαθμός δυσκολίας για τους ποδοσφαιριστές αυξήθηκε.

Ο Παναθηναϊκός Β πίεσε για την ισοφάριση και είχε μια καλή στιγμή στο 63′ από κόρνερ του Αθανασακόπουλου και κεφαλιά του Θεοχάρη που δεν βρήκε στόχο. Στο 73′ σε ωραία αντεπίθεση ο Χατζηθεοδωρίδης σέντραρε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας όμως προ του Κρυπαράκου έδιωξε σε κόρνερ ο Σερβιλάκης.

Στο 77’ σουτ του Αθανασακόπουλου κόντραρε στον Σαρρή και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιριγώτης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή από κοντά.

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (87’ Μποζατζίδης), Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (80’ Νεραλ), Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κούατενγκ (68’ Κοκκίνης), Κόνραντ (87’ Πατρινός).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (69’ Ρόμπι), Αντωνίου (69’ Μαρτίνης), Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (78’ Τσιριγώτης), Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (60’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου.