Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β που κέρδισε με 1-0 την Κηφισιά στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου, όντας ανώτερος σε όλο το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αναγνωριστικά το ματς, με τους Πράσινους να παίρνουν άμεσα την πρωτοβουλία και να έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 11’ όταν από σουτ του Καρβούνη από θέση μέσα αριστερά που κόντραρε, η μπάλα έφτασε στον Μαρτίνη, ο οποίος γέμισε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά Κρυπαράκος και Μαραθωνίτης -παρότι αμαρκάριστοι και σε πλεονεκτική θέση- δεν κατάφεραν να πάρουν την κεφαλιά. Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με την εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ και την κεφαλιά του Σωτηράκου, που πέρασε κόρνερ. Ένα σουτ του Θεοχάρη έξω από την περιοχή, στο 23’, πέρασε  άουτ.

Βλέποντας την ομάδα του να κυκλοφορεί μεν την μπάλα αλλά να δυσκολεύεται να αναπτυχθεί, ο Χαβιέρ Βάθκεθ άλλαξε το σύστημα σε 4-3-3. Η Κηφισιά συνέχισε να κλείνει καλά τους χώρους, το παιχνίδι συνεχίστηκε σε χαμηλό τέμπο. Στο 36ο λεπτό ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μαραθωνίτης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε.

Το Τριφύλλι μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 48′ το δυνατό σουτ του Σερπέζη έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Κρυπαράκος πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός Β -που έπαιζε πλέον με σχηματισμό 3-4-2-1 – είχε και μεγάλη ευκαιρία στο 59′ με τον Μαραθωνίτη να φεύγει στην αντεπίθεση αλλά να καθυστερεί να σουτάρει και τον Αναγνωστόπουλο να τον νικάει στο τετ α τετ. Η ομάδα των βορείων προαστίων έκανε την πρώτη της τελική στο 65’, με τον Ντοριβάλ να σουτάρει έξω από την περιοχή και τον Ξενόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τελικά, οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ τρία λεπτά μετά, όταν ο Καρβούνης άνοιξε στα αριστερά στην περιοχή στον επερχόμενο Αθανασακόπουλο, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 1-0. Η Κηφισιά προσπάθησε να ισοφαρίσει άμεσα, με το σουτ του Τετέι να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, ενώ είχε την καλύτερη της φάση στο 76’, όταν από εντυπωσιακή προσπάθεια του Μουστάκη, ο Ξενόπουλος μπλόκαρε με δυσκολία.

Ο Παναθηναϊκός Β έφτασε κοντά στο 2-0, με το σουτ του Μαρτίνη στην αμέσως επόμενη φάση να περνάει ελάχιστα άουτ αλλά και στο 85′ με τον Τσιριγώτη να φεύγει στην αντεπίθεση τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, αλλά το πλασέ του να καταλήγει άουτ ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, στο γέμισμα του Αλμπάνη από αριστερά έκανε προβολή ο Τσιριγώτης μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (46’ Σερπέζης), Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης (78’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (90’ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (72’ Τσιριγώτης).

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μκρτσιάν, Σωτηράκος, Μουστάκης (80’ Τόλιος), Να (80’ Παυλάκης), Παπασάββας (72’ Φερνάντεζ), Ντοριβάλ, Βαζ (55’ Οικονομίδης), Κουϊρουκίδης (73’ Γιαννιτσάνης), Καλλέργης, Τετέι.