Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της διαρκούς βροχόπτωσης, Παναθηναϊκός Β και Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Άρτα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Οι Πράσινοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 7’ με τον Αλμπάνη να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και από το ύψος του πέναλτι σούταρε άστοχα. Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν την πρώτη τους προσπάθεια στο 20ό λεπτό με το σουτ του Κρστμάρεβιτς μέσα στην περιοχή να κοντράρει και να περνάει κόρνερ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το 0-1 χάθηκε στο 42’, μετά την ωραία πάσα του Θεοχάρη στον Τσιριγώτη, ο οποίος πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καραϊσκάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 47′ από εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου και κεφαλιά του Κριστμάρεβιτς από τη μικρή περιοχή. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο 52’ σταμάτησε στο τείχος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Λάζαρεφς μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Βαγιαννίδη. Το Τριφύλλι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα, καθώς από ωραία σέντρα του Σερπέζη από την δεξιά πλευρά, ο Αλμπάνης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Λάζαρεφς βρήκε την μπάλα, η οποία χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι, προτού καταλήξει κόρνερ.

Στο 66′ ο Καραϊσκάκης Άρτας βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά και ο Κορέλας κέρδισε πέναλτι από τον Χριστογεώργο. Η εκτέλεση του Μίλιτς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να ψάχνει το γκολ και, παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε, το πέτυχε μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια στο 77′. Ο Ηλιάδης «γέμισε» για τον Τσιριγώτη, εκείνος «έσπασε» τη μπάλα για τον Σαρδέλη, ο οποίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-1. Ο Καραϊσκάκης έφτασε πολύ κοντά στο 2-1, στο 80’, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε εντυπωσιακά στο τετ α τετ με τον Ντοναλντόνι. Δύο λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Λάζαρεφς να επέμβει μετά το εντυπωσιακό σόλο του Μαρτίνη, μπλοκάροντας το δυνατό σουτ του. Ίδια ήταν η κατάληξη και στο συρτό σουτ του Θεοχάρη, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Λάζαρεφς να διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Σαρδέλης ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε νέα επέμβαση, σε δύο χρόνους.

Καραϊσκάκης Άρτας: Λάζαρεφς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Κριστμάρεβιτς, Φαν Ίπερεν, Μπεκατώρος, Νταλακούρας (90’ Μερτύτης), Βαφειάδης, Ντοναλντόνι, Μίλιτς (69’ Χελοβάνι), Πέδρο (64’ Κορέλας).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Σερπέζης (65’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (58’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (65’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης.