Άδικη ήττα με βάση την εικόνα του αγώνα για τον Παναθηναϊκό Β που έχασε με 2-1 από την Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο Ασπρόπυργου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Μόλις στο 2’ ένα σουτ του Τσιριγώτη από καλή θέση πέρασε άουτ. Στο 10ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από κάθετη πάσα του Καρβούνη, όμως ο Ταΐρης απόκρουσε το πλασέ. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν πρωταγωνιστής και στην φάση του 17’, όταν ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Σιδεράς έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ταΐρης απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Παναθηναϊκός Β έφτασε στο γκολ στο 23ο λεπτό με κούρσα του Τουρκοχωρίτη από δεξιά και σέντρα του, την οποία μετουσίωσε σε γκολ ο Τσιριγώτης με κεφαλιά «ψαράκι», παρά την υπερπροσπάθεια του Ταΐρη.

Η Καλαμάτα απείλησε πρώτη φορά στο 31’, με το δυνατό σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Χριστογεώργου. Δύο λεπτά μετά, από ωραία μπαλιά του Θεοχάρη, ο Τσιριγώτης έφυγε στην αντεπίθεση, βγήκε απέναντι στον Ταΐρη, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει και ο Αναστασόπουλος τον πρόλαβε διώχνοντας με προβολή.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, η ομάδα της Μεσσηνίας ισοφάρισε, με πέναλτι του Τάτου στο 37ο λεπτό, μετά από ανατροπή του Γρίβα από τον Τουρκοχωρίτη. Η Καλαμάτα έκανε το 1-2 στο 40’ όταν ο Θεοχάρης γύρισε αδύναμα τη μπάλα προς τον Χριστογεώργο, ο Λουκίνας παρενεβλήθη και σκόραρε με πλασέ.

Ο Παναθηναϊκός Β μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52’ ο Σαρδέλης έκανε σκαστό σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή, με τον Ταΐρη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 72ο λεπτό ο Αθανασακόπουλος έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στην κόντρα, αλλά αντί να πασάρει στον Τσιριγώτη, επέλεξε να σουτάρει υπό την πίεση του Αναστασόπουλου, με τον Ταΐρη να διώχνει με τα πόδια.

Η Καλαμάτα είχε μια καλή στιγμή στο 74′ με το σουτ του Φελίπε να περνάει λίγο άουτ. Στο 81ο λεπτό  από σέντρα του Τουρκοχωρίτη από δεξιά, ο Τσιριγώτης έκανε ωραία την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (80’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης (66’ Σερπέζης), Ηλιάδης (80’ Μαραθωνίτης), Καρβούνης (66’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (85’ Αλμπάνης), Τσιριγώτης.

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μοζέρ, Παυλίδης (76’ Μαβινγκά), Τάτος (44’ λ.τ. Φελίπε), Αναστασόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Λουκίνας (84’ Τσαγκαλίδης), Γρίβας (76’ Κόκκορης), Παπατόλιος (76’ Λουπάνο), Ματέους, Τσελεπίδης.