Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ο Παναθηναϊκός Β έβγαλε άμεσα αντίδραση και έφτασε στη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας 2-1 τον Διαγόρα στη Ρόδο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Πίσπας έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά, σέντραρε και ο Κουϊρουκίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι Πράσινοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, με φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ στο 7’, αλλά ο Μπιντσής απέκρουσε το σουτ του Τσιριγώτη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η προσπάθεια του Σαρδέλη ήταν επίσης άστοχη.

Ο Παναθηναϊκός Β κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με την βαθιά μπαλιά του Θεοχάρη στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας για τον Τσιριγώτη, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Μπιντσή, για το 1-1, στο 11ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια και έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 20′ αλλά το μονοκόμματο σουτ του Κρυπαράκου στο όριο της μεγάλης περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Διαγόρας απείλησε ξανά στο 27ο λεπτό με σκαστή κεφαλιά του Λαμπίρη που κατέληξε στην αγκαλιά του Χριστογεώργου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός Β πήρε το προβάδισμα. Ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Σιδεράς πέτυχε με ωραία κεφαλιά το 1-2. Μάλιστα, το Τριφύλλι θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα δύο γκολ, αλλά το σουτ του αμαρκάριστου Φρόκου μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ στο 38’. Κι οι Ροδίτες πάντως είχαν τη δική τους χαμένη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν πριν από την ανάπαυλα, αλλά ο Χριστογεώργος νίκησε στο τετ α τετ τον Κουϊρουκίδη.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός Β ήλεγξε τον ρυθμό, έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς την εστία του και δεν απειλήθηκε καθόλου. Αντιθέτως, μάλιστα, ήταν εκείνος που κατέγραψε την πρώτη ευκαιρία για γκολ, με τον Σαρδέλη να μην σκοράρει όμως στο 65’. Ο Αθανασακόπουλος έδιωξε με κεφαλιά ένα απειλητικό σουτ του Σινγκ, ενώ ο Παναθηναϊκός Β έχασε μια ακόμα ευκαιρία για να «καθαρίσει» τη νίκη, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από  ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Σαρδέλη από θέση μέσα αριστερά στο 73.

Με τον Διαγόρα να αφήνει χώρους ψάχνοντας την ισοφάριση, ο Κρυπαράκος πάτησε περιοχή αλλά σούταρε πάνω στον Μπιντσή στο 77’, ενώ ο Φρόκου δεν μπόρεσε επίσης να σκοράρει στην κόντρα δύο λεπτά αργότερα.

Διαγόρας: Μπιντσής, Τοπάλ, Σινγκ, Τάτσης (80’ Μπούμπας), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας, Λαμπίρης (62’ Nογκέιρα), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (80΄ Παραστατίδης), Μπαστιανός.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Ρόμπι (69’ Αντωνίου), Μαρτίνης (69’ Κούτσιας), Θεοχάρης, Φρόκου, Κρυπαράκος (89’ Τουρκοχωρίτης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης (89’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης (69’ Σέχου).