Έτος Wembley

Το 2021 συμπληρώνεται μισός αιώνας από τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών που διεξήχθη στο θρυλικό στάδιο του Wembley στο Λονδίνο με αντίπαλο τον Άγιαξ! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλοντας να τιμήσει τους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαιρικού θαύματος, έχει προγραμματίσει μια σειρά από ενέργειες μέσα στο 2021. Πέραν της τιμής των προσώπων και της ενδοξότερης περιόδου του συλλόγου, οι δράσεις της ΠΑΕ για το «Έτος Wembley» στοχεύουν τη διάσωση της μνήμης, ώστε αναπλάθοντας τις εικόνες να μάθουν οι νεότερες γενιές και να τονώσουν τη συλλογική μνήμη.

Αυτό το έτος – σταθμός θα γιορτασθεί, όπως του αρμόζει. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφιερώνει το 2021 στην ομάδα που δόξασε όσο καμία άλλη το σύλλογο! Το 2021 θα είναι το «Έτος Wembley» για όλη την οικογένεια του Τριφυλλιού!

Πρώτη δράση που προϋποθέτει τη συμμετοχή του κόσμου της ομάδας είναι η έναρξη διαγωνισμού για τη δημιουργία του λογοτύπου, το οποίο θα συνοδεύσει τις επόμενες ενέργειες που θα αφορούν το «Έτος Wembley». Το λογότυπο θα αποτυπωθεί σε πλήθος εφαρμογών που θα υλοποιηθούν. Ο διαγωνισμός ξεκινάει άμεσα και ολοκληρώνεται την 1η Φεβρουαρίου. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν τη παρακάτω φόρμα και φυσικά να αποστείλουν το λογότυπο που θα φιλοτεχνήσουν.

Η ανακοίνωση του λογότυπου που θα επιλεχθεί ως το καλύτερο, θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου μέσα από το site της ΠΑΕ και τους επίσημους λογαριασμούς των social media της ΠΑΕ (Instagram, Facebook, Twitter). Ο σχεδιαστής του λογότυπου θα κερδίσει όλη τη σειρά αναμνηστικών δώρων του «Έτους Wembley», καθώς και μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας για το Wembley

Ανεβάστε το λογότυπο σας σε μορφή pdf ή jpg και με μέγεθος έως 10MB.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.