ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Leoforos

H σελίδα αυτή παρέχει χρήσιμες πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε εισιτήρια για αγώνα της ομάδας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:

Α. Ηλεκτρονικά στο pao.gr ή στο viva.gr πατώντας εδώ * ή στο vivawalletap

Αγοράζοντας ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας κερδίζετε μέχρι και 10€ φθηνότερα από την τιμή του εκδοτηρίου! Επιπλέον, αποφεύγετε  τις αναμονές στα εκδοτήρια, καθώς μπορείτε να τυπώσετε οι ίδιοι το εισιτήριο σας, ή να κατεβάσετε το αρχείο σε οθόνη smart phone και με αυτό να εισέλθετε στη θύρα.

*το link είναι ενεργό μόνο κατά την περίοδο πώλησης εισιτηρίων αγώνα.

Β. Vivaspots (Παπασωτηρίου – ΙΑΝΟΣ - Μedia Markt - 7spots - Reload stores) και τηλεφωνικά στο 11876). Δείτε εδώ αναλυτικά τα σημεία vivaspots.

Γ. Εκδοτήριο εισιτηρίων Θ.4 του γηπέδου "Απ. Νικολαϊδης" 

Ώρες Λειτουργίας Εκδοτηρίου: συμβουλευθείτε την ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων του εκάστοτε αγώνα

 

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ:

Εισιτήρια σε εντός έδρας αγώνες

Η διάθεση των εισιτηρίων είθισται να ξεκινά περίπου 4-5 ημέρες πριν την ημέρα του αγώνα. Για αγώνες υψηλής δυναμικής (derby) η περίοδος προπώλησης ενδέχεται να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Μέλη Π. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ: Τα Μέλη έχουν προτεραιότητα στην αγορά.

Η ΠΑΕ ανακοινώνει την πολιτική διάθεσης εισιτηρίων που ισχύει για τον εκάστοτε αγώνα.

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
  • Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:

  • Οι θύρες ανοίγουν για την είσοδο των φιλάθλων 2 ώρες πριν την ώρα έναρξης του αγώνα (σε αγώνες υψηλής δυναμικής ενδέχεται να υπάρχει τροποποίηση η οποία αναφέρεται στην ανακοίνωση της πολιτικής που ισχύει στον εκάστοτε αγώνα).
  • Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.
  • Κατά την είσοδο σας στο γήπεδο, εκτός της προσκόμισης του εισιτηρίου γίνεται έλεγχος και των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Εισιτήρια σε εκτός έδρας αγώνες

Η διαθεσιμότητα εισιτηρίων σε εκτός έδρας αγώνες ορίζεται κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.

 

Δείτε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-18

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ