Καλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (19/03/2017) να συμπληρώσουν τη ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αυστηρά έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου, στις 15:00.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε μέσο να είναι συγκεντρωτικά.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο – και πάντοτε σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα που υπάρχει – έχουν ως εξής:

Αθλητικές εφημερίδες: έως 3*

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 3 (περιλαμβανομένου και του τεχνικού)

Sites: έως 2

Πολιτικές εφημερίδες: έως 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2**

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: 1**

Άλλα έντυπα: 1**

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Μαρτίου, 09:00 – 17:00. Επειδή δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να δοθούν διαπιστεύσεις στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, όποια διαπίστευση δεν παραληφθεί στις παραπάνω αναφερόμενες ημερομηνίες θα θεωρείται αυτομάτως άκυρη.

Τέλος, επισημαίνεται ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να φέρουν και την Αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς η είσοδος στα δημοσιογραφικά θα είναι εφικτή μόνο με τη διασταύρωση στοιχείων διαπίστευσης και ταυτότητας.

*Ο αριθμός διαπιστεύσεων που δικαιούνται αθλητικές εφημερίδες ή ιστότοποι που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων είναι 1.

**Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα καθώς και άλλα έντυπα θα διαπιστεύονται μόνον εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα.