Με χαμόγελα αλλά και πολύ… ποδόσφαιρο άρχισε στον Δήμο Αλίμου η δεύτερη αγωνιστική περίοδος του «Community Champions League», μιας διοργάνωσης που ήρθε στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) και του Δικτύου Κοινωνικής Ευαισθησίας των Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Συλλόγων (EFDN).

Σε μία υπέροχη γιορτή, παιδιά ηλικίας 7 έως 15 ετών βρέθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή του Αλίμου, έπαιξαν ποδόσφαιρο, ενώ είχαν και την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός άσος, πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη, δεν χάλασε χατίρι σε κανένα απ’ τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση, για φωτογραφίες, αυτόγραφα και ποδοσφαιρική συζήτηση.

Με τη συμμετοχή των Πράσινων Σχολών Ποδοσφαίρου, αλλά και με παιδιά από ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και μειονότητες, ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις δέκα αγωνιστικές ημέρες του «Community Champions League».

Χαμόγελα, σεβασμός, ποδόσφαιρο αλλά και δράσεις στο πλαίσιο της διαπαιδαγώγησης των μικρών είχε το μενού της πρώτης ημέρας, με τα παιδιά αλλά και τους γονείς να απολαμβάνουν με την ψυχή τους ένα κυριακάτικο πρωινό διαφορετικό από τα καθιερωμένα.

Ο Παναθηναϊκός πιστός στις αξίες και στα ιδανικά του δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο!