ΓΗΠΕΔΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ “ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ”

Το ΟΑΚΑ έχει συνδεθεί με την ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς ο σύλλογος έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το εν λόγω γήπεδο σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιοδους, διανύοντας την πέμπτη από το καλοκαίρι του 2018.

Η πρώτη “μετακόμιση” από το “Απόστολος Νικολαΐδης” στο ΟΑΚΑ, ήταν και η μεγαλύτερη σε διάρκεια. Συγκεκριμένα, το τριφύλλι χρησιμοποίησε ως έδρα του το “Σπύρος Λούης” από το 1984 έως την άνοιξη του 2000. Πέντε χρόνια αργότερα (2005), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Καλογρέζα για δύο αγωνιστικές περιόδους. Έπειτα από μια “παρένθεση” (σεζόν 2007-2008, με το τριφύλλι να γιορτάζει τα 100 χρόνια στην ιστορική του έδρα στη Λεωφόρο Αλεξανδρας) ακολούθησε μια πενταετία ξανά στα βόρεια προάστια (2008-2013).

Η πέμπτη περίοδος χρήσης του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό άρχισε το καλοκαίρι του 2018. Συνολικά, στα χρόνια του ΟΑΚΑ, ο σύλλογος μεγάλος έχει πανηγυρίσει 19 κατακτήσεις τροπαίων (6 πρωταθληματα, 10 κυπελλα, 3 σούπερ καπ) και έχει χαρίσει δεκάδες αξέχαστες ευρωπαϊκές βραδιές στους εκατομμύρια φίλους του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.