Διαπιστεύσεις

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστεύονται για τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα εντός της χρονικής προθεσμίας, όπως αυτή προσδιορίζεται κάθε φορά μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Η διαπίστευση είναι αυστηρά προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και προσδιορίζει τη ζώνη και τη θέση που έχει πρόσβαση και μπορεί να εργάζεται ο διαπιστευμένος (δημοσιογραφικά θεωρεία, αίθουσα Τύπου, αγωνιστικός χώρος για τους φωτογράφους κτλ).

Η έγκριση τους αιτήματος είναι ανάλογη με τη διαθεσιμότητα στα δημοσιογραφικά θεωρεία και εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας, μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή εντός γηπέδου, οπότε οι διαπιστευμένοι πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αποδεικτικό έγγραφο (δημοσιογραφική, φωτογραφική ή αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ).

Κάθε διαπίστευση αποτελεί ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή αν παραβιαστούν οι όροι χρήσης.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε Μέσο να είναι συγκεντρωτικά και να αναφέρουν αν αφορούν σε δημοσιογράφους ή φωτορεπόρτερ. Κάθε Μέσο θα συμπληρώνει τη φόρμα μία φορά, αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο της όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ του που επιθυμούν να διαπιστευτούν, χωρίζοντας τα με ένα σημείο στίξης (κόμμα ή τελεία).

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο:

Αθλητικές εφημερίδες: έως 3*

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 3 (περιλαμβανομένου και του τεχνικού)

Sites: έως 2

Πολιτικές εφημερίδες: έως 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2**

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: 1**

Άλλα έντυπα: 1**

Φωτογραφικά πρακτορεία: έως 8

*Ο αριθμός διαπιστεύσεων που δικαιούνται αθλητικές εφημερίδες που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων είναι 1.

**Τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα καθώς και άλλα έντυπα θα διαπιστεύονται μόνον εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα.

Άλλη δραστηριότητα

Τις ημέρες που δεν διεξάγονται αγώνες τα τηλεοπτικά συνεργεία, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ χρειάζεται να έχουν λάβει σχετική άδεια από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία προσωπικού στο γήπεδο για την ασφάλεια και την εξυπηρέτησή τους.

Επικοινωνία

Για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιοδήποτε θέμα άπτεται της αρμοδιότητας του Γραφείου Τύπου, παρακαλείστε όπως αποστέλλετε τα αιτήματά σας μέσω e-mail στο [email protected]

Διαδίκτυο

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δραστηριοποιείται στο Διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Twitter, Instagram, Tik Tok, Linkedin, ενώ μέσω του PAO TV στο Youtube οι φίλαθλοι αποκτούν πρόσβαση στις βασικές δραστηριότητες της ομάδας.

Official webpage

Η σελίδα μας παρέχει πληθώρα πληροφοριών σε Ελληνικά, Αγγλικά, Ισπανικά σχετικά με το προφίλ του Συλλόγου, τα αγωνιστικά νέα της ομάδας, τα στατιστικά στοιχεία και το ρόστερ, την ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού κτλ.

Facebook

Το facebook του Παναθηναϊκού έχει διαρκή ροή ειδήσεων και μεγάλη θεματολογία που ξεκινά από την ίδρυση του Συλλόγου.

PanathinaikosFC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Twitter

Ο λογαριασμός παρουσιάζει συχνή ροή ειδήσεων με πλούσια θεματολογία, τακτικές ανακοινώσεις και βεβαίως ζωντανή περιγραφή των αναμετρήσεων της ομάδας.
@paofc_

Instagram

Το επίσημο profile μας χρησιμοποιεί αποκλειστικές εικόνες και video από τα σημαντικά δρώμενα της ομάδας.
PanathinaikosFC

Youtube

Μέσα από μοναδικά βίντεο προβάλλονται οι δραστηριότητες της ομάδας.
PAOTV

Linkedin

Το προφίλ του συλλόγου στο μέσο επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν οι κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο.
Panathinaikos FC