Κάνοντας τις συναλλαγές σου με την πιστωτική κάρτα Panathinaikos F.C. Visa της Τράπεζας Πειραιώς, συγκεντρώνεις τριφύλλια και κερδίζεις μοναδικά δώρα και εμπειρίες της αγαπημένης σου ομάδας.

Με την Panathinaikos F.CVisa κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα!

Κατηγορίες Δώρων:

200 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Κασκόλ Παναθηναϊκός.

2. Ψηφιακά προσωποποιημένα αυτόγραφα παικτών και 3 screensavers/ φωτογραφίες από φάσεις αγώνων & πανηγυρισμούς της Oμάδας.

3. Παιδικό δώρο: Σκουφάκι «Πανάθας» & σετ με αυτόγραφα παικτών

400 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Τ-shirt Παναθηναϊκός.

2. Ποδοσφαιρική μπάλα με υπογραφή παίκτη.

3. Παιδικό δώρο: Γνωριμία & φωτογράφιση στο γήπεδο με την μασκότ “ΠΑΝΑΘΑΣ” & διάθεση 2 προσκλήσεων για την παρακολούθηση αγώνα στo OAKA (παιδί & γονιός).

800 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Δωροεπιταγή για την αγορά προϊόντων αξίας 20€ από τη μπουτίκ του Παναθηναϊκού.

2. Ξενάγηση στο Προπονητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» για 2 άτομα.

3. Παιδικό δώρο: Συνοδεία παίκτη στον αγωνιστικό χώρο ως Line-up kid και παρακολούθηση του αγώνα (μία πρόσκληση για τον συνοδό και μία για το παιδί).

1.200 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Επίσημη φανέλα

2. Παρακολούθηση εντός έδρας αγώνα από το Master Booth ροής αγώνα (για 1 άτομο)

3. Παιδικό δώρο: Πάρε συνέντευξη από τον αγαπημένο σου παίκτη ή από τον προπονητή.

1.600 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Παρακολούθηση προπόνησης της Α’ Ομάδας στο προπονητικό κέντρο και γεύμα μαζί με τους παίκτες, για 2 άτομα ανά εξαργύρωση, δώρο φανέλα & κασκόλ δώρο.

2. Δύο εισιτήρια αγώνα σε διακεκριμένη Θύρα, σε εντός έδρας αγώνα (διάθεση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων ανά αγώνα)

3. Παιδικό δώρο: Γνωριμία με τον MAN OF THE MATCH, τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, παρακολούθηση της βράβευσης στην Μικτή Ζώνη, φωτογράφιση με τον παίκτη, φανέλα παίκτη, κασκόλ και εισιτήρια αγώνα για 2 άτομα.

2.000 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Γνώρισε τον αγαπημένο σου παίκτη από κοντά, φωτογράφηση και δώρο η φανέλα με την υπογραφή του.

2. Ξενάγηση στο γήπεδο του ΟΑΚΑ την ημέρα του αγώνα, 2 εισιτήρια, φανέλα και κασκόλ.

3. Παιδικό δώρο: Ζήσε μία ημέρα στη ζωή ενός παίκτη. Παρακολούθηση της προετοιμασίας της Ομάδας στο προπονητικό κέντρο “Γ. Καλαφάτης”, γεύμα με την Ομάδα και το τεχνικό team και δώρο μια φανέλα του Παναθηναϊκού με τις υπογραφές των παικτών.

3.000 ΤΡΙΦΥΛΛΙΑ:

Επιλογή ενός από τα παρακάτω:

1. Συλλεκτικό σετ φανελών, εντός και εκτός έδρας, με τις υπογραφές όλης της ομάδας.

2. Meet a Legend: Γνωριμία με τις σημαντικές μορφές του ποδοσφαίρου (παλαίμαχους παίκτες/ προπονητές) στο ΟΑΚΑ και σε εντός έδρας αγώνα της ομάδας. Παρακολούθηση του αγώνα από τα VIP για 3 άτομα και δώρο κασκόλ της ομάδας.

3. Κάρτα Διαρκείας σε οικονομική θύρα του γηπέδου. Εναλλακτικά δυνατότητα αφαίρεσης αξίας από την αγορά άλλης ακριβότερης κάρτας, δώρο ένα κασκόλ

Σημειώσεις: O προσδιορισμός της θύρας και της αξίας της κάρτας διαρκείας ορίζεται σε σχετική ανακοίνωση κατά την περίοδο διάθεσης των Καρτών Διαρκείας της Ομάδας. Κάθε εξαργύρωση αφορά σε μία Κάρτα Διαρκείας. Άθροιση πολλαπλών εξαργυρώσεων για την απόκτηση μίας Κάρτας Διαρκείας δεν είναι αποδεκτή.

4. Παιδικό δώρο: Γιόρτασε τα γενέθλιά σου με την επίσημη mascot τον ΠΑΝΑΘΑ – Εμφάνιση της mascot σε παιδικό πάρτι γενεθλίων και δώρο η φανέλα του αγαπημένου σου παίκτη

Αγαπητοί φίλαθλοι, να θυμάστε πως η παροχή όλων των παραπάνω δώρων και υπηρεσιών εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά τους. Ειδικά σε ότι αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις, τα δώρα δεν θα διατίθενται σε αγώνες υψηλής δυναμικής.

Δείτε εδώ τους όρους του προγράμματος επιβράβευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 18 28 38  ή πατήστε εδώ