Ανταγωνιστικό παιχνίδι και αρκετές ευκαιρίες για την Κ20 του Παναθηναϊκού που ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με 1-0 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Λώλας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ20 Super League.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον από το ξεκίνημά του με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις και να παίξουν ποδόσφαιρο. Συνέπεια αυτής της προσπάθειας ήταν να υπάρξουν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Γενικά, ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης και την κατοχή της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο β΄ μέρος και κατάφεραν να εξαργυρώσουν αυτή τους τη δυναμική είσοδο με ένα γρήγορο γκολ, καθώς σκόραραν στο 54′, με σκόρερ τον Δούμτση έπειτα από σέντρα του Παπαθανασίου. Λίγο μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες γεγονός που αλλοίωσε την αριθμητική ισορροπία της αναμέτρησης και ουσιαστικά «ψαλίδισε» τη δυνατότητα των φιλοξενούμενων να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στο παιχνίδι. Η αποβολή του Βαλμά έγινε με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία (!) και στην πραγματικότητα καθόρισε την εξέλιξη του αγώνα.

Στο διάστημα που υπολειπόταν ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, οι ευκαιρίες λιγόστεψαν και ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε ουσιαστικά το προβάδισμα που είχε στο σκορ και την αριθμητική του χωρίς πρόβλημα, ενώ οι «πράσινοι» μοιραία έχασαν τη δυνατότητα να επιβληθούν παίζοντας με παίκτη λιγότερο και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου (69′ Λύρατζης), Διαμαντής, Πολύζος, Μελετίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Γιαλαμούδης, Κόζακ (75′ Σταθόπουλος), Τζοβάρας, Δούμτσης (65′ Ματθαίου).

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Μαυρομάτης, Ανδρέου (78’ Αποστολάκης), Θεοχάρης, Παπανικολάου, Αγγελόπουλος (56’ Ξηρός), Πίσπας, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (65’ Δημήτρουλας).