Με αφορμή την ολοκλήρωση των προπονήσεων για την φετινή αγωνιστική περίοδο, η Ακαδημία του Παναθηναϊκού διοργάνωσε μια γιορτή για τους γονείς και τα παιδιά των ομάδων Κ-10 ως Κ-15 που ήταν και οι τελευταίες που εξακολουθούσαν να προπονούνται μέχρι και χθες.

Περισσότερα από 100 παιδιά και άλλοι τόσοι γονείς, για τους οποίους η είσοδος ήταν ελεύθερη, βρέθηκαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας και αποχαιρέτισαν την αγωνιστική περίοδο μέσα σε εορταστικό κλίμα. Εγιναν φιλικά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων πριν παιδιά, γονείς, προπονητές και εργαζόμενοι στην Ακαδημία γευματίσουν όλοι μαζί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, απευθυνόμενος στα παιδιά και τους γονείς τους επισήμανε: «Ηρθε η περίοδος που θα πρέπει να ξεκουραστείτε, γιατί η νέα σεζόν θα είναι πολύ πιο απαιτητική για όλους. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο, αλλά από εκεί κι έπειτα οφείλετε να θυμάστε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και οι απαιτήσεις του είναι σταθερά υψηλές. Η πρόοδός σας εξαρτάται από τη σκληρή δουλειά και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε όλα τα εφόδια για να τα καταφέρετε»

Η Κ-20 θα «εγκαινιάσει» τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινώντας την προετοιμασία της στις 10 Ιουλίου και στη συνέχεια σταδιακά μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες.