Πικρή γεύση άφησε για το τέλος των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Η Κ19 ηττήθηκε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καλαφάτης», χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία κλασική ευκαιρία. Στο 8′ ο Βοΐλης σούταρε μέσα από την περιοχή με τον Χριστογεώργο να αποκρούει σε κόρνερ. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 30′ όταν και… άγγιξε το γκολ μετά από ωραίο συνδυασμό και σέντρα του Βαγιαννίδη που βρήκε απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα και τον αφύλαχτο Σερπέζη να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Στο 51′ λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά το σουτ του Ξενιτίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι με τη μπάλα να χτυπάει στη συνέχεια έξω από τη γραμμή του τέρματος. Στο 66′ ο Σαντικάι μάρκαρε τον Βοΐλη και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Ο Χριστογεώργος απόκρουσε στη αριστερή γωνία την εκτέλεση του Βοΐλη αλλά ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά σκόραρε.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε αλλά απώλεσε κλασικές ευκαιρίες. Στο 81′ ο Παπαδοπουλος βγήκε τετ α τετ από πλάγια αριστερά, όμως αντί να πασάρει στον αφύλαχτο Καλομοίρη, πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα παράλληλα στην εστία. Στο 88′ ο Ηλιάδης με κοντινό πλασέ έπειτα από φάουλ του Αθανασακόπουλου, έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 91′ ο Καλομοίρης σέντραρε από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Ζωγραφακης αφύλαχτος πλάσαρε άστοχα.

Παναθηναϊκός: Χρiστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Ζωγραφάκης, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος (54′ Ηλιάδης), Τζαβίδας (75′ Καλομοίρης), Ζαγαρίτης (73′ Παπαδόπουλος), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης.