Τέλος πήρε το αήττητο σερί πέντε αγώνων των Νέων του Παναθηναϊκού, καθώς έχασαν με 2-0 από εκείνους της Skoda Ξάνθης, στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως, δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα του ματς, με τους «πράσινους» να αδικούν τους εαυτούς τους, παρουσιάζοντας αδυναμία να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες τους -ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν ανώτεροι- αλλά και επιπολαιότητα στα μετόπισθεν. Με αποτέλεσμα οι ακρίτες να «χτυπήσουν» δυο φορές στην επανάληψη, στο δεύτερο μισό της οποίας ήταν καλύτεροι, και να πάρουν εντέλει τους τρεις βαθμούς.

Η Ξάνθη προηγήθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν σε μια αντεπίθεση και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Λαζαρίδη, ο οποίος βγήκε τετ τετ με τον Κότσαρη και με πλασέ έκανε το 0-1.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Παναθηναϊκός στάθηκε άτυχος, καθώς το μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι και, σα να μην έφτανε αυτό, στο 76ο λεπτό, μετά από εκτέλεση ενός πλαγίου και λάθος γύρισμα ο Σαμπανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 60’ Λαζαρίδης, 76’ Σαμπανίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Ανδρέου (79’ Σιλβεστρίδης), Μίγγος, Κουντουριώτης (61’ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος Β., Πίσπας (61’ Λάμπρου), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Θεοδωρίδης, Πουλουκτσής, Κώστας (88’ Βαφειάδης), Μπουνταγκίδης, Καπτέλι (52’ Δημητριάδης), Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (68’ Σαμπανίδης), Φασίδης.