Τρεις ημέρες μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, οι «πράσινοι» έδειξαν την διάθεση να αφήσουν πίσω τους το εν λόγω γεγονός και κατάφεραν να προηγηθούν πριν ακόμα συμπληρωθούν 10 λεπτά παιχνιδιού, με τον Σάνσεθ να γεμίζει ωραία, τον Ζέκα να σεντράρει στην κίνηση από δεξιά και τον Καρέλη να βάζει την προβολή για το 1-0…

Στη συνέχεια, ο Νίνης έγινε αναγκαστικά αλλαγή, λόγω ενοχλήσεων, ο Παναθηναϊκός διατήρησε την υπεροχή του, ωστόσο και παράλληλα έφτασε στο 2-0, με τον Μπεργκ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ουκα, να περνάει και τον Χογκ και να σκοράρει σε κενή εστία, λίγο μετά το ημίωρο!

Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με το «τριφύλλι» να βρίσκει χώρους και να βγάζει επιθέσεις, με στόχο να διευρύνει το προβάδισμά του. Κάτι που συνέβη στο 57ο λεπτό, όταν από το κόρνερ του Πράνιτς ο Σάντσεθ έκανε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Καρέλη, με τον Χογκ να αποκρούει το σουτ του αλλά ο Ταυλαρίδης… καραδοκούσε και με πλασέ πέτυχε το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’, με τον Μπεργκ να σεντράρει από δεξιά, τον Καλτσά να γυρίζει παράλληλα την μπάλα και τον Πέτριτς να την σπρώχνει ανενόχλητος στα δίχτυα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερη την ψυχολογία όλης της ομάδας…

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ο Αμπέντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς (72’ Νάνο), Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Νίνης (18’ Πέτριτς), Καρέλης (78’ Καλτσάς), Μπεργκ.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέντζο, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Καλτσάς, Ελλακόπουλος (77’ Ξυδάς), Μανούσος, Γιουκαρης (65’ Γεωργίου), Ουκα (53’ Μάρκοβιτς).