Μετά από ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο που τον βρήκε να χάνει με 1-0, ο Παναθηναϊκός πίεσε τη γηπεδούχο Λαμία στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μολίνς, ο οποίος είχε και δοκάρι στις καθυστερήσεις στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους «πράσινους» νωθρούς και νευρικούς. Τα λάθη στις εύκολες μεταβιβάσεις ήταν πολλά και η ανάπτυξη αργή και αντιπαραγωγική με αποτέλεσμα ούτε κυκλοφορία της μπάλας να υπάρχει ούτε και απειλή προς την εστία των γηπεδούχων που είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς και κρατούσαν την μπάλα μακριά από την περιοχή τους με σχετική ευκολία. Μονάχα στο διάστημα 20’ – 35’ οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφεραν να αναπτυχθούν κάπως πιο ορθολογικά και έκαναν τρεις τελικές προς το τέρμα δίνοντας την εντύπωση πως σταδιακά θα βελτιώνονταν. Στο 37’ ωστόσο ήρθε το γκολ για τη Λαμία έπειτα από κόρνερ και απίστευτη καραμπόλα που έστειλε την μπάλα από το διώξιμο του Χουλτ στο σώμα του Κουλιμπαλί και ξανά στο πόδι του Σουηδού πριν καταλήξει στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Το 1-0 «νέκρωσε» τελείως το «τριφύλλι» που στο υπόλοιπο του α’ μέρους δεν κατάφερε να αντιδράσει και πήγε στα αποδυτήρια έχοντας καταγράψει μια κάκιστη εμφάνιση.

Η είσοδος του Μουνιέ αντί του Ρέις με την έναρξη του β’ μέρους έδωσε επιθετικότητα στον Παναθηναϊκό που πήρε πλάτος στο γήπεδο και κέρδισε μέτρα μεταφέροντας το παιχνίδι γύρω και μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου. Οι κεφαλιές του Κολοβέτσιου και του Μολίνς δεν βρήκαν στόχο και όταν η Λαμία έδειξε να προσαρμόζεται αμυντικά ο Ουζουνίδης έριξε στον αγώνα και τον Πίσπα αντί του Λαρισαίου αμυντικύ σε μια προσπάθεια να γεμίσει την περιοχή των γηπεδούχων. Η πίεση των «πράσινων» αυξήθηκε όπως και η παρουσία τους στα καρέ του Παπαδόπουλου και στο 85’ έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Βιγιαφένιες ο Μολίνς βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Λαμίας και δεν αστόχησε στο διαγώνιο πλασέ «γράφοντας» το 1-1. Ο Σουηδός στράικερ μάλιστα λίγο έλειψε να ολοκληρώσει την ανατροπή καθώς μετά από ατομική ενέργεια στο 92’ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε με τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρνει για μια ακόμα φορά να πάρει νίκη εκτός έδρας, αλλά να καταφέρνει τουλάχιστον να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος παίρνοντας τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία:Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Μπλάζιτς, Όμο, Πίτι (65’ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Βάντερσον (85’ Ντακόλ).

Παναθηναϊκός:Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (71′ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46′ Μουνιέ) Κουρμπέλης, Λουντ (63′ Καμπέσας), Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Μολίνς.