Με απόδοση που υπενθύμισε τις προβληματικές ημέρες του Ιανουαρίου ο Παναθηναικός πέταξε ακόμα δύο βαθμούς, αυτή τη φορά χαρίζοντας στον Λεβαδειακό την ισοπαλία. Το Τριφύλλι έδειξε μεγάλα προβλήματα στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, αφού πάντα έδειχνε να λείπει κάτι είτε αυτό ήταν μια σωστή πάσα, είτε μια σωστή κίνηση στο χώρο, είτε ένα σωστό τελείωμα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε πρόβλημα συνοχής στη μεσαία γραμμή, φάνηκε να του λείπει φρεσκάδα και «καθαρό» μυαλό. Κάπως έτσι έμεινε στο 0-0, αφού ο Λεβαδειακός απείλησε ελάχιστα και κυρίως σε αντεπιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός είχε απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 24′ όταν η κεφαλιά του Κουρμπέλη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Με μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας και ικανοποιητική κυκλοφορία, έδειχνε ότι με υπομονή θα έβρισκε το γκολ. Μόνο που στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μεταβλήθηκε άρδην και δη αρνητικά. Ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο, γενικώς ξεθάρρεψε και περιόρισε σχεδόν ολοκληρωτικά την όποια απειλή για την εστία τους. Το σουτ του Άλτμαν στο 82′ και μια ημιτελής προσπάθεια (με τον Μακέντα να μην προλαβαίνει τη μπάλα στο καλό γύρισμα του Χατζηγιοβάνη στη μικρή περιοχή) ήταν ό,τι είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο.

Λεβαδειακός:Μπάγιτς, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς, Μαρκόβσκι (84′ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (77′ Νανγκίς), Γιακουμάκης (90′ Μέλεγκ).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (68′ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (86′ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80′ Καμπετσής), Μακέντα.