Τελικά η σοκαριστική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν ήταν ό,τι χειρότερο επιφύλασσε στον κόσμο του το Τριφύλλι. Ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη έμοιαζε με εφιάλτη δίχως τέλος. Το 4-0 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης δυστυχώς αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τι συνέβη εντός ορίων αγωνιστικού χώρου.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και προσπάθησε να κρατήσει τον Άρη μακριά από την περιοχή του. Μέχρι το 20ό λεπτό το κατάφερε. Σε εκείνο το σημείο ήρθε ένα μεγάλο λάθος του Ζαχίντ, ο οποίος στη νοητή ευθεία της μικρής περιοχής του Παναθηναϊκού επιχείρησε παράλληλη πάσα, με αποτέλεσμα ο Φετφατζίδης να κλέψει και να σκοράρει. Έπειτα επήλθε… μπλακ άουτ.

Ο Άρης κυριάρχησε τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έδειχνε έλλειμα πίστης για την ανατροπή. Μοναδική σοβαρή αντίδραση σε όλο το παιχνίδι; Μια ευκαιρία στο 41ο λεπτό με τον Μακέντα να μην βρίσκει δίχτυα από πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή. Και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, προέκυψε το 2-0. Με ακόμα ένα παιδικό λάθος από την ασυννενοησία Γιόχανσον, Ινσούα και την επιλογή του τελευταίου να μην κάνει φάουλ σταματώντας στη γέννησή της την αντεπίθεση του Άρη, ήρθε και το δεύτερο γκολ του Άρη στο 44′.

Η αλλαγή συστήματος του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο δεν έφερε αποτέλεσμα. Ο Άρης φαίνονταν σαν να παίζει μόνος του. 3-0 στο 54′ και 4-0 στο 64′ έγραψαν τις τελευταίες πινελιές του δράματος για το Τριφύλλι, σε μια βραδιά αξέχαστη για όλους τους αρνητικούς λόγους.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ρόουζ, Ματίγια, Σάσα, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Ιντέγε.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (69’ Περέα), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (46’ Κολοβός), Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης,Μπουζούκης, Μακέντα.