Για ένα ακόμα ματς μακριά από τις νίκες έμεινε ο Παναθηναϊκός που αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι Πράσινοι παραμένουν με μόλις μία νίκη μετά από εννέα ματς στα play offs του πρωταθλήματος, επίδοση σίγουρα διόλου κολακευτική.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ως πρώτος προπονητής μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Λάζλο Μπόλονι, κλήθηκε να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς τους τιμωρημένους Νιάς και Βέλεθ, ενώ δεν ήταν απολύτως έτοιμος και ο Μαουρίσιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο μισάωρο, χάνοντας μάλιστα τη σπουδαιότερη ευκαιρία σε εκείνο το διάστημα όταν στο 25’ ο Σάσα έδιωξε την τελευταία στιγμή το πλασέ του Χατζηγιοβάνη μετά την πολύ ωραία ενέργεια του Μακέντα. Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν, όμως ο Διούδης επενέβη σωστά όπου χρειάστηκε.

Παρόμοια με το τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους και η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του. Το έργο του Τριφυλλιού έγινε ακόμα δυσκολότερο από το 71’ και έπειτα λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρυσε ο Πούγγουρας από τον Ούγγρο ρέφερι. Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή ο Σένκεφλεντ λόγω τραυματισμού, κάτι που ανάγκασε τους Πράσινους να αγωνιστούν με άμυνα ανάγκης στα τελευταία λεπτά.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τη διαφορά των Πράσινων από τους Θεσσαλονικείς να παραμένει στους επτά βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (84’ Σούντγκρεν), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σασα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (64’ Γκάμα), Γκαρσία, Μαντσίνι (79’ Μπρούνο), Μάνος.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουανκαρ, Σένκεφελντ (53’ Σάντσες), Πούγγουρας, Μολό, Σανκαρέ (74’ Μπουζούκης), Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (63’ Ιωαννίδης), Βιγιαφάνιες, Καρλίτος (63’ Μαουρίσιο), Μακέντα (74’ Καραγιάννης).