Διατηρώντας το αήττητο της έδρας του αλλά και την… παράδοση που θέλει το συγκεκριμένο σκορ να σημειώνεται για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια στους μεταξύ τους αγώνες στη Λεωφόρο!

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το… συνήθη ύποπτο στα παιχνίδια τους κόντρα στους Ηπειρώτες, καθώς ο Καρέλης εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Ζέκα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πλάσαρε τον Βελλίδη, εκείνος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο διεθνής επιθετικός δεν λάθεψε ξανά κι έκανε το 1-0 στο 17ο λεπτό…

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Τελάντερ δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από τον Μπέριο, ο διαιτητής Λαμπρόπουλος καταλόγισε το πέναλτι και ο Πέτριτς εκτέλεσε εύστοχα την… εσχάτη των ποινών, δίνοντας σαφές προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «απάντησε» με το… ίδιο νόμισμα, καθώς από χέρι του Ταυλαρίδη, ο Τσάβες σκόραρε με πέναλτι, στο 71’, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Μέχρι που, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αμπέντ με προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού» και «καθάρισε» οριστικά την υπόθεση νίκη!

Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος, με 18 βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα η βράβευση του καθηγητή φυσικής αγωγής, Γιάννη Κουτούζη γυμναστή της ομάδας επί εποχής Φέρεντς Πούσκας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και η παρουσία ενός νιόπαντρου ζευγαριού στο γήπεδο, προκειμένου να φωτογραφηθεί με παίκτες και προπονητές αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Λαγός (66’ Πράνιτς), Zέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν (77’ Κουτρουμπής), Πέτριτς, Καρέλης (58’ Μπεργκ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος (73’ Μανιάς), Μιχαήλ, Ναδάλες (68’ Καρανίκας), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (79’ Φερφέλης).