Τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών -με σχεδόν τη μισή ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του Γιώργου Δώνη, να νοσηλεύεται με συμπτώματα υψηλού πυρετού- σε συνδυασμό με την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, ύψωσαν αξεπέραστα εμπόδια στον Παναθηναϊκό στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να παίξουν με το γνωστό στυλ που τους χαρακτηρίζει όλη τη σεζόν και με αρκετές απώλειες (Μακέντα, Μπουζούκης, Κάτσε, Καμπετσής, Μαυρομμάτης, Οικονόμου), «κόλλησαν» απέναντι στη Λαμία. Το τελικό 1-0 αδικεί τον Παναθηναϊκού, αφού απώλεσε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά σε κάθε περίπτωση δυσκολεύει το έργο της πρόκρισης στα προημιτελικά.

Η Λαμία μπήκε πιο δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς έδειξε να προσαρμόζεται άμεσα στις απαιτήσεις που διαμόρφωσαν οι καιρικές συνθήκες. Παρά ταύτα το γκολ που έκρινε το νικητή του αγώνα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο από την άσπρη βούλα, μετά από παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Τομάς και εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπαράλες.

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι στο 38′ σε κεφαλιά του Κουρμπέλη αλλά και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από Βέργο, Χατζηγιοβάνη στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα.

Λαμία:Μπαντής (60′ λ. τρ. Κατσίκας), Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Τομάς, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Επστάιν (67′ Μπερτόγλιο), Καραμάνος (76′ λ. τρ. Σκόνδρας), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός:Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Γιόχανσον (70′ Μουνιέ), Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (84′ Δώνης), Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (62′ Εμμανουηλίδης), Βέργος.