Εκ προοιμίου ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την Κ19 του Παναθηναϊκού αυτό με τον Άρη. Έγινε ακόμα δυσκολότερο λόγω των απουσιών που υπήρχαν αφού οι δύο βασικοί μπακ (Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης) βρίσκονται στην αποστολή της πρώτης ομάδας, ο Αλεξανδρόπουλος είναι τραυματίας ενώ στο 38ο λεπτό οι Πράσινοι έχασαν λόγω τραυματισμού και τον πρώτο σκόρερ τους, τον Σούλτσε. Κάπως έτσι ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και παρά την πίεση του Τριφυλλιού δεν αποφεύχθηκε η ήττα.

Το γκολ της νίκης για τον Άρη ήρθε στο 32ο λεπτό από σουτ του Μπαλικτσή μετά από προσπάθεια του Χατζηπιρπιρίδη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε και δοκάρι στο 36′ σε σουτ του Χατζηπιρπιρίδη. Ο Παναθηναϊκός έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 4ο λεπτό σε φάουλ του Αθανασακόπουλου που έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσιλιγγίρης, στο 60′ με τον Σερπέζη και στο 73′ με τον Ηλιάδη που σημάδεψε με σουτ το δοκάρι.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σαμαράς, Λαζαρίδης (78′ Καρβούνης), Σαντικάι, Σπίνος, Νιάρχος (57′ Καραγιάννης), Ηλιάδης, Σερπέζης, Σούλτσε (40′ Μαυρουδής), Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης.