Υποδοχή της αντιπροσωπείας του Παναθηναϊκού με συνθήματα και video από μεγάλες στιγμές της ομάδας, επιφύλαξαν οι νέοι του Ιδρύματος Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος».

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο Παναθηναϊκός επισκέφτηκε το Ίδρυμα με μια μεγάλη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών όπως οι Κοτσόλης, Berg, Zeca, Pranjic, Τριανταφυλλόπουλος, Ajagun, Abeid, και Schildenfeld, μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασίου και τον Παναγιώτη Αγριογιάννη και συνοδευόμενοι από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Στράτο Σωπήλη και εργαζόμενους του Συλλόγου.

Την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Νεόφυτος Ερωτόκριτος, ο οποίος ξενάγησε τα μέλη της ομάδας στους χώρους και στα εργαστήρια του Ιδρύματος. Τα παιδιά από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής κέρασαν εδέσματα την αντιπροσωπεία μας και προσέφεραν χειροποίητα γλυκά σε σχήμα Τριφύλλι.

Σε ανταπόδοση της αγάπης των παιδιών, οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δεκάδες αγωνιστικές φανέλες και αναμνηστικά δώρα, ενώ υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η χαρά όλων ήταν έκδηλη, με την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού να αποχωρεί λίγες ώρες μετά, έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία.