Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παναθηναϊκός για όλους» που περιλαμβάνει 300 εισιτήρια δωρεάν σε ανέργους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει και τη χορήγηση δωρεάν εισιτηρίων σε ανθρώπους με ειδικές ανάγκες (και τους συνοδούς τους) αλλά και μέσω συνεργασίας με την Avance προσφέρεται, σε όσους το επιθυμούν, δωρεάν μετακίνηση στο γήπεδο σε 10 ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και τους συνοδούς τους. Όσοι όσοι επιλέξουν να μετακινηθούν με ιδιωτικό ΙΧ θα έχουν δωρεάν ημερήσια κάρτα πάρκινγκ. Για τα άτομα με αμαξίδιο οι διαθέσιμες θέσεις στο ΟΑΚΑ είναι 23 και αφορούν τις θύρες 5Γ και 13Γ.

Η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων σε άτομα με ειδικές ανάγκες ξεκινάει από τον αγώνα της Κυριακής Παναθηναϊκός – Άρης και θα ισχύσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να στέλνουν mail στο [email protected] επισυνάπτοντας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή οποιοδήποτε κρατικό έγγραφο που να πιστοποιεί την ιδιαιτερότητα και παράλληλα να καταγράφεται ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.