ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων προχωρούν μαζί με κοινό στόχο η πόλη μας, η Αθήνα, να βρεθεί στο πλευρό όλων των συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωρά σε μία δωρεά ικανή να κάνει τη διαφορά στη ζωή αρκετών συμπολιτών μας. Ο Παναθηναϊκός υιοθετεί για το επόμενο 12μηνο τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας και των παιδιών τους, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Με ίδια έξοδα η ΠΑΕ θα προχωρήσει στην κάλυψη των αναγκών της δομής, ενώ θα αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να βελτιωθούν στο μέγιστο δυνατό οι συνθήκες λειτουργίας τόσο για όσους διαμένουν όσο και για όσους εργάζονται στον εν λόγω Ξενώνα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μάνος Μαυροκουκουλάκης δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, την πόλη που γέννησε τον Παναθηναϊκό. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής που ζούμε, λόγω της πανδημίας του COVID-19 όσο και των αυξημένων αναγκών του Δήμου Αθηναίων, στον Παναθηναϊκό δείχνουμε έμπρακτο ενδιαφέρον προς μια ευαίσθητη κοινωνικά ομάδα συμπολιτών μας. Οι ανησυχίες μας για την πρωτεύουσα είναι δεδομένες. Να είσαστε σίγουροι ότι οι κοινές δράσεις μας με το Δήμο Αθηναίων θα συνεχιστούν. Γιατί Παναθηναϊκός και Αθήνα πάνε μαζί».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης επεσήμανε: « Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, οι συνεργασίες και οι συμμαχίες για την προστασία και τη στήριξη όσων έχουν ανάγκη, αποκτούν ουσία. Γίνονται το εργαλείο άμυνάς μας στην πανδημία. Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκεται δίπλα μας σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια να μην αφήσουμε κανέναν χωρίς φροντίδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ξεπερνάμε την κρίση, όλοι μαζί».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης και η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κα. Κωνσταντίνα Σκορδά παρέδωσαν στον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, κ. Γρηγόρη Λέων, τα πρώτα απαραίτητα ηλεκτρικά είδη και δώρα για τα μικρά παιδιά του Ξενώνα.