Η πανδημία του Κορονοϊού δημιούργησε -μεταξύ πολλών άλλων- την αναγκαιότητα της χρήσης μασκών προσώπου σε ό,τι αφορά την παραμονή μας σε κλειστούς χώρους όπου βρίσκονται και άλλα άτομα. Στην προσπάθεια να βοηθήσει την προσπάθεια μη εξάπλωσης του ιού αλλά και να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια καταπολέμησης του COVID-19, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη τη διάθεση μασκών προσώπου, ειδικά σχεδιασμένες για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Η διάθεση θα γίνει μέσω του e-shop της ΠΑΕ (https://paofc.gr/pc/athlitiki-moda/andrika-athlitiki-moda/%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%82/), της boutique (Πανεπιστημίου 58, Ομόνοια) καθώς και του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων αθλητικών ειδών της Kappa.

Η μάσκα είναι απο 100% βαμβάκι και διατίθεται σε τρία χρώματα (πράσινο, λευκό, μαύρο), τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το κόστος της μάσκας θα είναι 3 ευρώ.Το πιο σημαντικό απ’ όλα, όμως, είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη μάχη για την καταπολέμηση του COVID-19.

Η ενέργεια υποστηρίζεται από την εφαρμογή για κινητά Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ και τη διεθνή καμπάνια του EFDN #SupporterOfEachOther.

Παίρνουμε τα μέτρα μας, μένουμε ασφαλείς, έχουμε παντού μαζί μας τον Παναθηναϊκό!