Με πολλές αλλαγές στην 11άδα και βελτιώνοντας σταδιακά την εικόνα του μέσα στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ατρόμητο αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 μη καταφέρνοντας ούτε αυτή τη φορά να φτάσει στο «2», στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Το γεγονός που φάνηκε να καθορίζει περισσότερο την αναμέτρηση στο ξεκίνημά της ήταν οι πολλές αλλαγές, περισσότερες εκ των οποίων αναγκαστικές με τις οποίες παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι. Τα πολλά καινούργια πρόσωπα είχαν κόστος στην ομοιογένεια της ομάδας που φάνηκε πως χρειαζόταν κάποιο χρονικό διάστημα για να βρει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, μια ομάδα με δεδομένη ομοιογένεια κατάφερε να εκμεταλλευθεί άψογα αυτό το γεγονός. Στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε στο γήπεδο και όχι μόνο άνοιξε το σκορ με τον Ντάουντα πολύ νωρίς (3’) αλλά είχε και άλλες περιπτώσεις στις οποίες απείλησε την εστία του Διούδη με κυριότερη εκείνη του Βασιλακάκη στο 14’. Σταδιακά ωστόσο ο Παναθηναϊκός άρχισε να βελτιώνεται και να αλλάζει την εικόνα του αγώνα. Ο Λουντ παίζοντας στο κέντρο έδινε επιλογές ανάπτυξης από τον άξονα, ενώ ο Αλτμαν δίπλα στον Μολίνς πρόσθετε οντότητα στην παρουσία της ομάδας στην περιοχή του αντιπάλου. Μπορεί το πέναλτι υπέρ του Μολίνς στο 22’ να μην καταλογίστηκε, αλλά ο Αλτμαν το κέρδισε από τον Χατζηισαΐα στο 29’ και ο Σουηδός επιθετικός ευστόχησε για να διαμορφώσει το 1-1 ένα λεπτό αργότερα. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλισε ισορροπημένο με κατακλείδα τη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή όχι μόνο να μην καταλογίσει το πέναλτι υπέρ του Αλτμαν σε μαρκάρισμα του Γιαννούλη, αλλά να τιμωρεί και με κίτρινη κάρτα τον Ισραηλινό!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μάντσον να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με πολύ μακρινό σουτ, αλλά οι φάσεις έλειψαν γύρω από τις δύο εστίες καθώς κυριαρχούσαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι δυνατές διεκδικήσεις κυρίως στο χώρο του κέντρου. Αυτά μέχρι το 68’ όταν ο Κιβρακίδης ανέτρεψε από πίσω τον Λουντ, δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αλλάζοντας την αριθμητική ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων. Σταδιακά ο Ατρόμητος υποχώρησε και ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα μεταφέροντας το παιχνίδι γύρω από την περιοχή του Γιαννιώτη. Παρά το γεγονός ωστόσο ότι προστέθηκαν νέα πρόσωπα μεσοεπιθετικά με τους Χατζηγιοβάνη, Χίλιεμαρκ και Τσάβες, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν το προβάδισμα. Οι καλύτερες στιγμές για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθαν στο 77’ με τον Ταάβες και στο 82’ σε διπλή προσπάθεια με τον Αργεντίνο και τον Λουντ να αστοχούν από καλές θέσεις. Εν τέλει το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους συνεχίζοντας το σερί των αγώνων που μετρά ο Παναθηναϊκός χωρίς εκτός έδρας νίκη στον πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος:Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς (63′ Ούμπιντες), Μάντσον, Βασιλακάκης (74′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα (83′ Λαζαρίδης).

Παναθηναϊκός:Διούδης, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουτρουμπής, Ινσούα, Σιλά, Λουντ, Καμπέσας, Μουνιέ (46′ Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς (72′ Τσάβες).