Σε μια πολύ σημαντική νίκη έφτασε η δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού επί του Ιωνικού με 1-0. Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό Β΄ ο Γιώργος Σιδεράς.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στον Παναθηναϊκό Β΄. Στο 6ο λεπτό ο Φουρτάδο πήρε την μπάλα από τα δεξιά, «έκοψε» προς τα μέσα, αλλά το σουτ του στη συνέχεια πέρασε μόλις άουτ.

Η απάντηση του Ιωνικού ήρθε μόλις ένα λεπτό αργότερα, με το σουτ του Ντάουντα μέσα από την περιοχή να περνάει δίπλα από την εστία του Ξενόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλούσαν την εστία των γηπεδούχων. Από την άλλη οι Πράσινοι απείλησαν στο 29ο λεπτό με τον Φρόκου, ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Γκέλιος μπλόκαρε.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Β΄να κρατάει το μηδέν σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη στο 53΄με τον Ξενόπουλο να αποκρούει την απευθείας εκτέλεση του Σαλαζάρ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έβγαλε το τετ α τετ με τον Σαλίνας.

Στο 71ο λεπτό οι Πράσινοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ. Το Τριφύλλι έφυγε στην αντεπίθεση με το σουτ του Ταβάρες να κοντράρεται και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ. Από το κόρνερ ήρθε το γκολ, με τον Αθανασακόπουλο να εκτελεί και τον Σιδερά με καρφωτή κεφαλιά να σκοράρει το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα.

Παναθηναϊκός Β΄: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Φρόκου (62΄ Κρυπαράκος), Φουρτάδο (76΄ Καραμπάς), Κυριόπουλος (73΄ Καλοσκάμης), Σαρδέλης (46΄ Φικάι), Λάμψιας, Μπιλάλ (62΄ Ταβάρες).

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασουλής, Ριβέρο, Ντάουντα (68΄Ροντρίγκεζ), Γιακουμάκης (86΄ Δρίτσας), Γκοράνοφ, Σερπέζης (59΄ Πογοσιάν), Γκίνη (86΄ Οικονομίδης), Οικονομόπουλος, Σόουζα, Σαλαζάρ.