Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την επάνοδό του στα ευρωπαϊκά σαλόνια, μέσω των προκριματικών του Champions League. Οι σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές επιστρέφουν στο σπίτι μας, στη Λεωφόρο. Μαζί και η νέα προσπάθεια κατάκτησης τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από τις 4 Ιουλίου 2023, στις 2 το μεσημέρι, ξεκίνησε η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023/24!

Προτεραιότητα έως και την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 5 μ.μ. έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περσινής σεζόν. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας και εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα -λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του «Απόστολος Νικολαΐδης»-, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με νέα τιμολογιακή πολιτική για τη δυνατότητα αγοράς νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας για όσους φιλάθλους ανανεώσουν, θα ισχύουν για τους αγώνες Πρωταθλήματος (κανονικής περιόδου και play offs), Κυπέλλου, φιλικών, καθώς και για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών φάσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πλην των αγώνων play off του UEFA Champions League. Σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού σε όμιλο ευρωπαϊκών κυπέλλων, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα -κατά προτεραιότητα- να αγοράσουν εισιτήριο στη θύρα που έχουν το εισιτήριο διαρκείας τους.

Εξαίρεση αποτελούν οι κάτοχοι εισιτηριών διαρκείας VIP, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού σε οποιαδήποτε διοργάνωση, καθώς και σε όλες τις φάσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Σε περίπτωση αλλαγής έδρας σε ευρωπαϊκούς αγώνες, θα υπάρξει αντιστοίχιση στις θύρες της νέας έδρας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υιοθετεί από εφέτος το ψηφιακό εισιτήριο διαρκείας, θέλοντας να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος! Με τον πιο εύχρηστο τρόπο όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν το εισιτήριό τους στο κινητό τους τηλέφωνο, σε μορφή apple ή google wallet, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα της συσκευής τους.

Όποιος επιθυμεί για συλλεκτικούς -και μόνον- λόγους να προμηθευτεί κάρτα διαρκείας σε hard copy, θα μπορεί να την παραγγείλει με επιπλέον κόστος 10 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε σκοπούς ανακύκλωσης.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας 2023/24 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.pao.gr.

Μείνε κοντά μας!

Μείνε στο πλευρό του Παναθηναϊκού!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2023-24.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.