ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Α) Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Η αγορά του οικογενειακού πακέτου δεν είναι δυνατή ηλεκτρονικά. Γίνεται μόνο με φυσική παρουσία στα γραφεία στο Ο.Α.Κ.Α. στην Αίθουσα Κασιμάτης και ισχύει για παιδιά που έχουν συμπληρώσει μέχρι και το 13ο έτος της ηλικίας τους (απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού γεννήσεως και ΑΜΚΑ του παιδιού).Οι συνοδοί ανηλίκων που δεν ασκούν τη γονική μέριμνα, θα πρέπει να προσκομίζουν εξουσιοδότηση του κηδεμόνα με γνήσιο υπογραφής από οποιαδήποτε ΚΕΠ ή Α.Τ.

Β) Φυσική παρουσία

Στα γραφεία μας στο Ο.Α.Κ.Α. (Αίθουσα Κασσιμάτης, Είσοδος από την Πύλη Α επί της Σπύρου Λούη). Ωράριο λειτουργίας των γραφείων εισιτηρίων: Δευτέρα – Παρασκευή 09:30-17:30.

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες που αφορούν τις Κάρτες Διαρκείας 2019-2020 εδώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΝΩΝ:

Α. Ηλεκτρονικά στο pao.gr ή στο viva.gr πατώντας εδώ * ή στο vivawalletap

Αγοράζοντας ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας, αποφεύγετε  τις αναμονές στα εκδοτήρια, καθώς μπορείτε να τυπώσετε οι ίδιοι το εισιτήριο σας, ή να κατεβάσετε το αρχείο σε οθόνη smart phone και με αυτό να εισέλθετε στη θύρα.

*το link είναι ενεργό μόνο κατά την περίοδο πώλησης εισιτηρίων αγώνα.

Β. Vivaspots. Δείτε εδώ αναλυτικά τα σημεία vivaspots.

Γ. Εκδοτήριο εισιτηρίων Αίθουσα Κασιμάτης Ο.Α.Κ.Α.

Ώρες Λειτουργίας Εκδοτηρίων: συμβουλευθείτε την ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων του εκάστοτε αγώνα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ:

Εισιτήρια σε εντός έδρας αγώνες

Η διάθεση των εισιτηρίων είθισται να ξεκινά περίπου 4-5 ημέρες πριν την ημέρα του αγώνα. Για αγώνες υψηλής δυναμικής (derby) η περίοδος προπώλησης ενδέχεται να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Η ΠΑΕ ανακοινώνει την πολιτική διάθεσης εισιτηρίων που ισχύει για τον εκάστοτε αγώνα.

Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
  • Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:

  • Οι θύρες ανοίγουν για την είσοδο των φιλάθλων 2 ώρες πριν την ώρα έναρξης του αγώνα (σε αγώνες υψηλής δυναμικής ενδέχεται να υπάρχει τροποποίηση η οποία αναφέρεται στην ανακοίνωση της πολιτικής που ισχύει στον εκάστοτε αγώνα).
  • Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.
  • Κατά την είσοδο σας στο γήπεδο, εκτός της προσκόμισης του εισιτηρίου γίνεται έλεγχος και των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

Εισιτήρια σε εκτός έδρας αγώνες

Η διαθεσιμότητα εισιτηρίων σε εκτός έδρας αγώνες ορίζεται κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης.

Δείτε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.