ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Προπονητής

Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1975 στη Λάρισα. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του ως κεντρικός μέσος στον Απόλλων Λάρισας, ενώ αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με τη φανέλα της Ξάνθης από το 1997 μέχρι το 2001, καταγράφοντας 80 συμμετοχές και 1 τέρμα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ

Βοηθός προπονητή

Ο Δημήτρης  Κοροπούλης γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1979 στη Θήβα. Διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro, είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ και έχει πολυετή παρουσία σε επίπεδο Ακαδημιών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ

Προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Γιώργος Φουσέκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Φεβρουαρίου του 1985 αλλά κατάγεται από το Αίγιο. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και έχει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Α.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ

Προπονητής φυσικής κατάστασης

Ο Γιώργος Παπαλάμπρου γεννήθηκε στις 11 Μαΐου του 1970 και είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ μιλάει Αγγλικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ

Αναλυτής

Ο Θοδωρής Σαχίνης γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1998 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ανάλυσης Ποδοσφαίρου του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης. Καθώς και απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του γαλλικού Πανεπιστημίου της Βουργουνδίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα τα τελευταία νέα και ενημέρωση για τον Παναθηναϊκό στο e-mail σας

όρους χρήσης
Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις σχετικά με τα νέα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τη διάθεση εισιτηρίων, προσφορές επίσημων χορηγών και συνεργατών και έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης.