Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Άρη Λεμεσού με 6-1, σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Γεώργιος Καλαφάτης», με τον Αντρέα Στραματσόνι να «τεστάρει» παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και παράλληλα να πραγματοποιεί διάφορες δοκιμές.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Κλωναρίδη να κάνει ατομική ενέργεια, να γυρίζει την κατάλληλη στιγμή στον Βιγιαφάνιες κι εκείνος να ανοίγει το σκορ από κοντά στο 7’, ενώ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στο 31ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι, για να έρθει ο Κλωναρίδης στο 36’ και με πλασέ να διαμορφώσει το 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Δύο λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα, οι «πράσινοι» σκόραραν εκ νέου, με τον Βιγιαφάνιες και πάλι, ενώ στο 56’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και μετά την κάθετη μπαλιά του Πίσπα ο Χατζηγιοβάννης πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 5-1, ενώ τρία λεπτά πριν το τέλος, ο Πίσπας σημείωσε το τελικό 6-1.

pao filiko 2

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος Ο. (46’ Κοτσόλης), Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Νάνο (70’ Παπανικολάου), Στάικος (68’ Μίγγος), Αμπέντ (57’ Πίσπας), Βλαχοδήμος Π. (67’ Αγγελόπουλος Γ.), Βιγιαφάνιες (60’ Μπουζούκης), Μπουμάλ (65’ Μαυρομάτης), Κλωναρίδης (60’ Χατζηγιοβάννης).

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα.