Χαρακτήρα έδειξε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, μια και ανταπεξήλθε της δυσκολίας να αγωνίζεται για περίπου 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο, και πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague Κ19.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν καλύτερη του Άρη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο 23′ ο Καλομοίρης είδε το σουτ του να σταματάει εντυπωσιακά ο Παρίσης αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος βρήκε τρόπο να νικήσει τον τερματοφύλακα του Άρη. Ο Σερπέζης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παρίσης απόκρουσε και ο Αθανασακόπουλος με γυριστό σουτ σκόραρε!

Ο Παναθηναϊκός μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όμως αρχικά η κεφαλιά του Σερπέζη και ακολούθως η προσπάθεια του Καλομοίρη δεν βρήκαν στόχο. Στο 66′ έγινε διπλή ζημιά για την Κ19 του Τριφυλλιού με τον Ηλιάδη να ανατρέπει τον Κριμιτζά και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και παράλληλα να αποβάλει τον Ηλιάδη. Ο Μπακούτσης ισοφάρισε από τη βούλα και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο.

Σχεδόν άμεσα ήρθε η αλλαγή συστήματος από τον πάγκο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς σε σύστημα 3-4-2. Αυτό βοήθησε τον Παναθηναϊκό να καλύψει το αριθμητικό μειονέκτημα και σταδιακά να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Στο 88′ από κερδισμένο κόρνερ που εκτελέστηκε με πάσα, ο Αθανασακόπουλος σέντραρε και ο Σιδεράς με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Άρης: Παρίσης, Μαρμαρίδης, Μέρο, Σεγκέργκης, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκλίδης (83′ Βασιλόπουλος), Χατζηπιρπιρίδης (56′ Κριμιτζάς), Καράμπελας (63′ Σιούτας), Κοντοπούλης (56′ Κατσουλίδης), Μπακούτσης, Μπαλικτσής (63′ Καλαϊτζής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης (85′ Τουρκοχωρίτης), Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Σπίνος, Σερπέζης, Σαμαράς (85′ Καρβούνης), Ηλιάδης, Σούλτσε (62′ Νιάρχος), Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης (73′ Σιδεράς).