Ακάθεκτη στο στόχο της διεκδίκησης του τίτλου στο πρωτάθλημα Κ19 παραμένει η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού! Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα που έγινε στο «Γ. Καλαφάτης». Και μάλιστα κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 σε 3-2, με γκολ που ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΣΦΠ, οι Πράσινοι πλησίασαν την κορυφή στους δύο βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο (το εξ αναβολής με την ΑΕΚ στο Κορωπί).

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 29′ με σέντρα σουτ του Καλομοίρη που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση με τον Άλι να ντριμπλάρει και τον Χριστογεώργο, πλασάροντας σε κενή εστία. Ο ίδιος παίκτης έφερε… τούμπα το ματς στο 33′ με κεφαλιά, σκοράροντας το 1-2. Ήταν το γκολ αφύπνισης του Παναθηναϊκού. Στο 36′ ο Σερπέζης ισοφάρισε 2-2 με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από σέντρα του Ζαγαρίτη. Στο 41′ ο Σούλτσε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με δυνατή κεφαλιά. Στο 51′ ο Βαγιαννίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ ενώ στο 75′ το φάουλ του Σερπέζη απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Τελικά η νίκη για το Τριφύλλι ήρθε στο 89′ έπειτα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, με τον Καραγιάννη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και τον Βαγιαννίδη από κοντά να πλασάρει στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός:Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Σπίνος, Σαντικάι, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Ηλιάδης (63′ Μαυρουδής), Σερπέζης, Καλομοίρης (75′ Καρβούνης), Σαμαράς (63′ Καραγιάννης), Σούλτσε (90′ Νιάρχος).