Η πορεία προς την κορυφή συνεχίζεται για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι νίκησαν με σχετική άνεση τη Λαμία με 4-0, σε ένα παιχνίδι που η βροχή και ο δυνατός άνεμος δυσχέραναν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η Κ19 του Τριφυλλιού προηγήθηκε με τον πρώτο σκόρερ της, τον Μαρίνο Σούλτσε με κοντινό πλασέ στο 39ο λεπτό έπειτα από ενέργεια του Καλομοίρη. Στο 60′ σημειώθηκε το 2-0 μετά από κόρνερ του Αθανασακόπουλου και μπέρδεμα των αμυνομένων εντός περιοχής. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0 όταν ο Σερπέζης πέρασε κάθετα στον Αθανασακόπουλο και αυτός τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70′ οι Πράσινοι είχαν δοκάρι με κοντινό σουτ του Νιάρχου. Οτι δεν κατάφερε στο 70′ το πέτυχε στο 80ο λεπτό ο Νιάρχος όταν με ωραία ενέργεια σημείωσε το τελικό 4-0.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Σαμαράς (67′ Νιάρχος), Ζαγαρίτης (75′ Κούτσιας), Καραγιάννης, Σπίνος (75′ Ρόμπι), Σαντικάι, Μαυρουδής (67′ Ηλιάδης), Αθανασακόπουλος (75′ Καρβούνης), Σερπέζης, Καλομοίρης, Σούλτσε.