Το νέο έτος έφερε την επιστροφή στις γνώριμες καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού! Στο εξ αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης», οι Πράσινοι νίκησαν πολύ εύκολα 2-0, με το σκορ να είναι χαμηλό συγκριτικά με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το Τριφύλλι ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απόκρουσε το σουτ του Αθανασακόπουλου. Ο ίδιος παίκτης του Παναθηναϊκού επιχείρησε από κοντά στο 21’ να νικήσει τον γκολκίπερ της ΑΕΚ αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε. Στο 32’ ο Ηλιάδης σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ χάρη σε ένα πολύ όμορφο σουτ του Σερπέζη έξω από την αντίπαλη περιοχή!

Το 2-0 ήρθε στο 56’ όταν ο Σαμαράς πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έδωσε στον Αθανασακόπουλο που πέρασε ασίστ στον Καλομοίρη και αυτός ψύχραιμα μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα.

Οι Πράσινοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια με κορυφαία αυτή του Ζαγαρίτη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σε τετ α τετ μετά από τρομερή μπαλιά 40 μέτρων του Αθανασακόπουλου.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (59’ Σπίνος), Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Σερπέζης, Σαμαράς, Καλομοίρης (68’ Μαυρουδής), Σούλτσε (79’ Νιάρχος).