Μόνο τον κακό αγωνιστικό χώρο είχαν να αντιμετωπίσουν στη Λάρισα οι Νέοι του Παναθηναϊκού. Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν εμφανής και μόνο η κάκιστη κατάσταση του γηπέδου Αλκαζάρ στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Κ19 του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν δοκάρι με σουτ του Καλομοίρη και μια προσπάθεια του Σερπέζη που απομάκρυναν στη γραμμή οι αμυνόμενοι. Ο Παναθηναϊκός είχε συνεχώς κατοχή μπάλα ενώ η ΑΕΛ προσπαθούσε με αντεπιθέσεις και σε μία εξ αυτών είχε δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο λύθηκαν τα προβλήματα με το γρήγορο γκολ του Σαμαρά στο 48′. Ο Ζαγαρίτης σέντραρε από αριστερά και ο Σαμαράς με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε στον αέρα τους αντιπάλους του και πέτυχε το 0-1. Στο 55′ ήρθε το 0-2 με όμορφο σουτ του Αθανασακόπουλου μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε λίγα λεπτά αργότερα ο Νιάρχος με προβολή στο πρώτο δοκάρι έπειτα από παράλληλη σέντρα του Σαμαρά. Οι Πράσινοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες από τους Σερπέζη, Καλομοίρη, Καρβούνη να τελειώσει το ματς με ευρύτερο σκορ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 12 στο «Γ. Καλαφάτης» τον ΠΑΟΚ και με νίκη «πατάει» κορυφή.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (55′ Μαυρουδής), Ζαγαρίτης, Σαντικάι (70′ Σπίνος), Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος (65′ Νιάρχος), Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (70′ Καρβούνης), Σαμαράς, Καλομοίρης (70′ Τουρκοχωρίτης), Σερπέζης.