Άξιζαν τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος SuperLeague Κ19 οι Νέοι του Παναθηναϊκού αλλά τελικά έμειναν στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ και παρέμειναν στη δεύτερη θέση με δύο βαθμούς απόσταση. Οι Πράσινοι ήταν σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, αλλά έχασαν κλασικές ευκαιρίες και μαζί με τις αποφάσεις του διαιτητή που στέρησε δύο πέναλτι από το Τριφύλλι, δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε δύο ευκαιρίες με ισάριθμα σουτ των Καλομοίρη, Αθανασακόπουλου, ενώ ο ΠΑΟΚ «απάντησε» με καλή στιγμή του Γκορνετζιάνι που νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Χριστογεώργο. Το Τριφύλλι έφτασε στο γκολ στο 26′. Ο Σούλτσε έκλεψε τη μπάλα κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, πάσαρε πεσμένος στον Σερπέζη που έδωσε κάθετα στον Αθανασακόπουλο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χάθηκε εκατέρωθεν από μία ευκαιρία σε σουτ τον Τζόλη, Σερπέζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό και στην πρώτη επίθεση στο 46′ με τον Τσοπούρογλου να ευστοχεί σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι ξεπέρασαν το σοκ του πρώτου πενταλέπτου μετά την ισοφάριση και στο 54′ επιτέθηκαν από δεξιά με τον Σαμαρά να σεντράρει και η μπάλα να βρίσκει καθαρά σε προτεταμένο χέρι αμυνόμενου. Το οφθαλμοφανές πέναλτι δεν είδε ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός. Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Παναγιώτου. Το ματς εξελίχθηκε σε μονότερμα με τον Παναθηναϊκό να πιέζει μαζικά και τον ΠΑΟΚ να αμύνεται με όλους τους παίκτες πίσω από τη μπάλα.

Στο 64′ ο Ταχάτος ανέτρεψε τον Βαγιαννίδη εντός περιοχής αλλά και πάλι δεν δόθηκε πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα ο Μιχαηλίδης έσωσε δύο φορές πάνω στη γραμμή της εστίας του ΠΑΟΚ ισάριθμες προσπάθειες του Σερπέζη! Στο 84′ την κεφαλιά του Βαγιαννίδη μπλόκαρε στη γραμμή ο Ταλιχμανίδης, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο «κεραυνός» του Αλεξανδρόπουλου από τα 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Σαντικάι (82′ Μαυρουδής), Καραγιάννης, Σαμαράς (75′ Τζαβίδας), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Σούλτσε (82′ Νιάρχος), Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης (65′ Ηλιάδης)