Το ισόπαλο αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, υποχρεώνει την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού να κάνει αψεγάδιαστη πορεία έως το φινάλε του πρωταθλήματος ώστε να διατηρήσει ελπίδες κατάκτησης του τίτλου. Στο πρώτο και δύσκολο τεστ τα κατάφερε. Απέναντι στην ΑΕΚ στο Γαλάτσι, οι Πράσινοι νίκησαν 4-2, δείχνοντας ότι η βαθμολογία δεν μαρτυρά την αλήθεια.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο 1ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Καλομοίρη από κλέψιμο της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ψύχραιμο πλασέ! Στο 20ό λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Σερπέζης έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Καλομοίρη και αυτός γύρισε στον Αθανασακόπουλο που με πλασέ πέτυχε το 0-2. Η ΑΕΚ κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Στο 22’ ο Σαρδέλης με πλασέ βρήκε δίχτυα για τοκ 1-2. Όμως ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και δεν σκόπευε να αφήσει βαθμούς. Στο 31’ ο Σερπέζης με συρτό σουτ σημείωσε το 1-3, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μαυρουδής βρέθηκε κοντά στο 1-4, όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μπλόκαρε την προσπάθειά του. Η ΑΕΚ κατόρθωσε να μπει ξανά στο παιχνίδι με γκολ του Σαρδέλη στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός και πάλι μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ ήρθε το 2-4 σε αντεπίθεση όταν ο Σερπέζης γύρισε στον Ηλιάδη και αυτός με όμορφο πλασέ σκόραρε. Στη συνέχεια χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με κορυφαία αυτή του Βαγιαννίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν νικήθηκε δύο φορές σε τετ α τετ από τον Θεοχάρη.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης (17’ Ηλιάδης), Καραγιάννης, Σπίνος, Μαυρουδής (76’ Τζαβίδας), Σαμαράς (57’ Σαντικάι), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης (76’ Νιάρχος), Σούλτσε.