Σε υψηλό επίπεδο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγωνιστικής αξιολόγησης περίπου 70 αθλητών της ηλικιακής κατηγορίας των Παίδων που ανήκουν στις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με στόχο την ανίχνευση νέων ταλέντων.

Στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μικροί ποδοσφαιριστές από περίπου 25 περιοχές όλης της χώρας όπως το Αίγιο, τα Ιωάννινα, την Κεφαλονιά, τη Λαμία, την Πρέβεζα, τα Χανιά, την Χαλκίδα και διάφορες περιοχές της Αττικής όπως τα Σεπόλια και ο Υμηττός, υπό το βλέμμα των προπονητών Κώστα Ταράση, Σπύρου Μαραγκού, Μανώλη Παπαδάκη, Βαγγέλη Σάμιου, Άρη Κυριαζή, Παναγιώτη Μπαρτζώκα και Γιώργου Σίμου.

Μαζί τους στη Λεωφόρο βρέθηκαν οι σκάουτερ του Τριφυλλιού Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Γιώργος Καφές και στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Τις προσεχείς ημέρες με επικεφαλής τον Γ. Καπουράνη, οι υπεύθυνοι προπονητές θα επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα κληθούν για μία τελική προπόνηση και θα ενταχθούν άμεσα στην πράσινη Ακαδημία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το επόμενο Skills Tournament των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα γίνει στις αρχές του νέου έτους και θα αφορά τους γεννηθέντες ποδοσφαιριστές του 2002.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες για τη βοήθεια και τη συμμετοχή, καθώς επίσης και τις εταιρείες adidas, και Ευρωπαϊκή Πίστη που στηρίζουν τους νέους αθλητές των Σχολών και το έργο του Συλλόγου μας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν κάνοντας “κλικ” πάνω στην εικόνα για τη μεγέθυνσή τους.