Παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αντώνη Αντωνιάδη και του Διευθυντή Ποδοσφαίρου κ. Κώστα Αντωνίου έγινε το σημερινό φιλικό παιχνίδι της Golden Team του “Τριφυλλιού” στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. Στον αγώνα επίσης έδωσαν το παρών παραπάνω από 500 φίλοι του “Τριφυλλιού” που είδαν από κοντά την Golden Team  να επικρατεί με το εντυπωσιακό 7-1 επί του Ιωνικού.

Τα γκολ για τους “πράσινους” πέτυχαν οι: Xιονίδης (3), Ιβάρα, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Μαυριάς

Για τον Παναθηναϊκό τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Ταμπάκης, Ντάρλας, Τριανταφυλλόπουλος, Λιόλιος, Μαυρίας, Λαγός, Λόπεζ, Φέτσης, Κουσίδης, Ιβάρα Xιονίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Ταγματζίδης, Μαρινάκης, Τσίγκρος, Γιωργόπουλος, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Λάντο και Κόλλιας.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ΠΑΕ Ιωνικός βράβευσε τον προπονητή της Golden Team κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Ρότσα μετά από το παιχνίδι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού τα εξής:  “Ήταν ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα αρχίζει και δουλεύει όλο και καλύτερα. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η παρουσία του κόσμου, οχι μόνο σήμερα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια, που μας δείχνει με την παρουσία του την στήριξη και την αγάπη του και για αυτό θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ”.