Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πανελλαδικά τουρνουά με την επωνυμία «Green Youth Cup 2014» που διοργανώνουν κάθε χρόνο κατά την πασχαλινή περίοδο οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, το δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου που λειτουργεί υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το πρώτο μέρος διεξήχθη στην περιοχή Παραλία Κατερίνης στο χρονικό διάστημα από τις 13 έως τις 16 Απριλίου, με τη συμμετοχή αθλητών προερχόμενων από τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού του Αιγίου, του Αλίμου, της Θεσσαλονίκης, της Κατερίνης, της Κομοτηνής, της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάργας, της Πρέβεζας, των Τρικάλων, των Φαρσάλων και δυο ακαδημιών από την Κρήτη, του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου.

Ακολούθησε η διεξαγωγή του δευτέρου κατά σειρά τουρνουά στο Λουτράκι, το διάστημα από τις 23 έως τις 26 Απριλίου, με τη συμμετοχή αθλητών προερχόμενων από τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού του Αλίμου, του Βοτανικού, της Ζακύνθου, των Ιωαννίνων, της Καλαμάτας, της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς, του Λουτρακίου, της Παλλήνης, της Πάτρας, της Πεύκης, των Σεπολίων και του Χολαργού.

Την ευθύνη των τουρνουά είχε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σταμάτης Αργύρης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Γιώργου Καπουράνη.

Μαζί τους ήταν ο σκάουτερ των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κ. Γιώργος Καφφές, μαζί με τους σκάουτερ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού κ.κ. Κώστας Μπατσινίλας, Ανδρέας Λαγωνικάκης και Μάρκος Τσομπανόπουλος.

Επίσης παρακολούθησαν τα τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού κ. Γιάννης Σαμαράς ο υπεύθυνος τμήματος σκάουτινγκ κ. Δημήτρης Μάρκος, ο βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Στηβ Ρούτερ και ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Γιούσεφ Βος.

Τα τουρνουά ολοκληρώθηκαν με την τελετή λήξης και οι εκδηλώσεις έκλεισαν με πάρτι προς τιμήν όλων των συμμετεχόντων στο τουρνουά όπου οι μικροί αθλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Mediterranean Village, την αθλητική κατασκήνωση Sportcamp, τους εθελοντές του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου της Σπάρτης και τη χορευτική ομάδα Magic Sport Club