Παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννη Αλαφούζου, στελεχών της διοίκησης, του Γιάννη Βονόρτα από την τεχνική ηγεσία, του Προέδρου των Σχολών Γιώργου Καπουράνη και του ποδοσφαιριστή Τάσου Λαγού, ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα το Σάββατο 12 Μαΐου στο Λουτράκι, η 7η διοργάνωση των μεγάλων πασχαλινών τουρνουά Green Youth Cup 2013.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού αφού συνομίλησε με τους γονείς, τα παιδιά και τους προπονητές τους, βράβευσε τους συμμετέχοντες στο τουρνουά, παραδίδοντας μετάλλια, κύπελλα και δώρα σε όλες τις ομάδες αλλά και στους παίκτες που ξεχώρισαν στην κορυφαία διάκριση του «ευ αγωνίζεσθαι».

Μεταξύ αυτών, βραβεύτηκε η Μαριλένα Καλαφάτη, η νεαρή απόγονος του ιδρυτή του Παναθηναϊκού, η οποία έλαβε από τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο το βραβείο του «ευ αγωνίζεσθαι»

Κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού απευθυνόμενος στα φυτώρια του Συλλόγου έδωσε συγχαρητήρια για το ταλέντο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά «Αυτό είναι το μοντέλο που θέλουμε να προωθήσουμε. Εσείς είστε το μέλλον. Ο Παναθηναϊκός πάντα έδινε σημασία στις Ακαδημίες του και θα συνεχίσει να το κάνει».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Βονόρτας ανέφερε «Τα παιδιά είναι το μέλλον άρα και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Πρέπει να τα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Γιώργος Καπουράνης σημείωσε «Το καμπ είναι η κορυφαία προσπάθεια που κάνουμε όλη τη χρονιά. Οι Μαυρίας και Χουχούμης είναι παιδιά των Σχολών της Ζακύνθου και του Αλιβερίου, ενώ εδώ στο Λουτράκι δοκιμάστηκε μικρός για την Ακαδημία ο Τάσος Λαγός».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός τόνισε «Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη κίνηση και όλα αυτά τα παιδιά από εκεί που δεν το περιμένουν, που κυνηγούν τα όνειρά τους, μπορεί να υπάρχουν μάτια που τα βλέπουν, να τα επιλέξουν και μια μέρα να μπορέσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο».

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν με το μεράκι και την αγάπη τους στην άρτια διοργάνωση του Green Youth Cup 2013 και ευχαριστεί την Adidas για τη χορήγηση αθλητικού υλικού, την Avance Rent a Car για την υποστήριξη στις μεταφορές και την 3Ε για το ισοτονικό ποτό Powerade.