Μετά από ένα “χορταστικό” παιχνίδι, οι Νέοι του Παναθηναϊκού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με εκείνους του Λεβαδειακού με σκορ 3-3, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Οι δυο ομάδες είχαν το μυαλό τους κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, ενώ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξαν και τα μεμονωμένα αμυντικά λάθη των παικτών.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Καψάσκη στο 37ο λεπτό, ενώ στο 39’ ο Πίσπας ισοφάρισε με ωραίο σουτ για τους «πράσινους», οι οποίοι μάλιστα έφεραν… τούμπα το ματς στο αμέσως επόμενο λεπτό, χάρη σε τέρμα του Παπανικολάου!

Στην επανάληψη, ο αγώνας «στιγματίστηκε» από τον καταλογισμό τριών πέναλτι από τον διαιτητή Μιχαηλίδη, δυο για λογαριασμό του Λεβαδειακού κι ένα υπέρ του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, στην περίπτωση του πρώτου, ο Χρυσικός ανέλαβε και τις δυο φορές τις εκτελέσεις τους, νικώντας τον Κότσαρη στο 64’ και στο 70’.

Ενδιάμεσα, ο Αγγελόπουλος είχε καταφέρει να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στο «τριφύλλι» σκοράροντας κι αυτός από την άσπρη βούλα, μετά το χέρι που έκανε ο Σένκα μέσα στην περιοχή…

ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Καψάσκης, 64’ (πεν.)-70’ (πεν.) Χρυσικός / 39’ Πίσπας, 40’ Παπανικολάου, 67’ (πεν.) Αγγελόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καραγκιόζης, Γκλάβας, Αντωνιάδης, Μπρεγκάσι, Σβέρκος, Χρυσικός, Τόπι (88’ Αλεξανδρής), Χατζηλάμπρος, Κωτσαλάς (35’ Μεμινάι), Καψάσκης (82’ Τριανταφυλλάκης), Σένκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης, Ξηρός (87’ Σιλβεστρίδης), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Τριανταφυλλόπουλος, Μίγγος, Παπανικολάου, Στάικος, Πίσπας (78’ Κουντουριώτης), Αγγελόπουλος, Μπουζούκης (64’ Χατζηγιοβάννης).