Οι Παίδες του Παναθηναϊκού διατήρησαν το αήττητο σερί τους και την πρωτιά στη βαθμολογία, μετά την ισοπαλία 0-0 με εκείνους του Ολυμπιακού, στο Ρέντη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ15 της Super League Ελλάδα.

Το ντέρμπι αιωνίων ήταν ένα παιχνίδι κέντρου, με πολλές μονομαχίες, όπου η καλή αμυντική λειτουργία των δυο ομάδων είχε σαν αποτέλεσμα την έλλειψη κλασικών ευκαιριών…

Μετά από ένα μάλλον μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι «πράσινοι» απείλησαν με μια κεφαλιά του Αλεξανδρόπουλου, χωρίς επιτυχία. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι που ήταν ελαφρώς καλύτεροι, είχαν ένα δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή το οποίο απέκρουσε ο Χριστοδούλης, αλλά και μια ακόμα ευκαιρία που πέρασε ανεκμετάλλευτη, παίζοντας πάντως με αριθμητικό πλεονέκτημα στη φάση.

ΣΚΟΡΕΡ: –

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Μποσκουϊδης (56′ Ράμα), Κοτσιανούλης (46′ Γεωργαντής), Φέκκας (72′ Τσέργας), Μούγιος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Μπάκος (69’ Βαγιαννίδης), Αλεξανδρόπουλος, Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Τζαβίδας, Ηλιάδης(65’ Κλάιφερτ), Ντοματάς.