Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν, κατά το… καθιερωμένο κλισέ, οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ, μετά το μεταξύ τους 1-1 που έλαβε χώρα στο δημοτικό στάδιο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

Κι αυτό γιατί το ντέρμπι ήταν μάλλον μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να… φορτσάρουν στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα γκολ τους σε αυτό το διάστημα αλλά να μην ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη με αποτέλεσμα να μην αλλάξει και το σκορ…

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Τάμπας έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Γκελγκέρια με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μετά το 20λεπτο, οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν την κατοχή της μπάλας και ισοφάρισαν στο 38’, χάρη στο δυνατό σουτ του Βαρέση έξω από την περιοχή, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χατζηεμμανουήλ!

ΣΚΟΡΕΡ: 14’ Γκελγκέρια / 38’ Βαρέσης

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Τάμπας, Λαζανάς (84’ Μπούτιβας), Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Βασιλείου (52’ Γιούσης), Λημνιός (52’ Μουλτσιάς), Λεγάτος (90’ Κωστάκης), Γκελγκέρια, Μπάμης, Ρούσσος (72’Ανδρεόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστογεώργος, Γκουντούνας (70’ Μαργαρώνης), Ντόκο, Νικολογιάννης, Μανιδάκης, Βαρέσης (91’ Αμπίλας), Χριστοδούλου (46’ Σπίνος), Σκεντεράι, Λώλος, Ξεπαπαδάκης (59’ Γιαούπι), Δημήτρουλας.