Καλωσορίζουμε στο μεγάλο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, τρεις νέες Ακαδημίες από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λεμεσό τον «Ποσειδώνα Γιόλου», από την Λάρνακα την «Ακαδημία Παπαχαραλάμπους» και από τηνΠάφοτην ομώνυμη Σχολή Ποδοσφαίρου.

Στην Κύπρο, υπάρχουν πλέον4 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού -μαζί με την“Αναγέννηση Γερμασόγειας“-που απασχολούν περισσότερους από 200 αθλητές από 5 έως 15 ετών.

Με τα ιδανικά της παναθηναϊκής οικογένειας και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», οι μικροί ποδοσφαιριστές θα ζήσουν μια πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση με πλούσιες ποδοσφαιρικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες. Η ΠΑΕ, η Ακαδημία μας και οι Σχολές Ποδοσφαίρου έχουν σχεδιάσει ένα μακροχρόνιο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου, μέσω της εκπαίδευσης του προσωπικού, τηςαθλητικής ψυχαγωγίαςκαι της επιθεώρησης των εγκαταστάσεων των Σχολών.

Στη Μεγαλόνησο βρίσκεται οΠρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρουκ. Β. Κωνσταντίνουπου μαζί με τονυπεύθυνο του Δικτύου μας στην Κύπρο κ. Τηλέμαχο Αθανασίουθα επισκεφτούν τις Σχολές μας, ξεκινώντας σήμερα από την «Ακαδημία Παπαχαραλάμπους».

Στον Σύλλογο που πρώτος ίδρυσε ακαδημίες ποδοσφαίρου και μεγάλωσε γενιές σπουδαίων ανθρώπων και αθλητών, καλωσορίζουμε τα νέα φυτώρια και ευχόμαστε καλή αρχή σε όλα τα παιδιά.

Για πληροφορίες εγγραφής: κ. Τηλέμαχος Αθανασίου +357 99124919 και στοFacebookτων Σχολών.